Slik feilsøker en Samsung HDTV

Samsungs HDTV-er er populære. Forbrukerne har kommet til å stole på disse utmerkede flat-TV, men det betyr ikke at problemene ikke blir noen ganger møtt. Hvis du har en Samsung HDTV som ikke fungerer som den skal, følger en grunnleggende veiledningen til å diagnostisere og løse problemet med Samsung HDTV.

Bruksanvisning

1 Hvis det ser ut som om din fargen flyet har flyttet, forårsaker skjermen for å presentere to bilder --- en blå, ute av fokus en som ligger bak et uskarpt, semi-normal en --- fjern lampe og undersøke farge hjul, som er den mest sannsynlige årsaken.

2 Hvis HDTV brått slått av, og nå slår av noen få sekunder, med bare lyden som oppdages, er det mest sannsynlig at TV-lampe. Du kan ta den ut og sette den inn igjen, som vanligvis stopper problemet midlertidig. Sjansen er imidlertid at du må bytte ut din gamle lampe med en ny.

3 Hvis din Samsung HDTV lampen ikke starter opp selv om lampen er enten nye eller i god stand, sjekk ballast. Det er mest sannsynlig feil, og det kan lett byttes ut.

4 Hvis de vertikale kantene på Samsung HDTV-skjerm vrikke uavhengig av inngangskilde, sjekk f-boksen. Det er funksjoner boksen som ruter alle av inngangene.

5 Hvis HDTV ikke viser bilde, men fortsatt spiller lyd, slå av strømmen og koble fra apparatet i fem minutter, og deretter koble den til igjen og prøv igjen. Problemet er mest sannsynlig at settet er i nedleggelse eller beskyttelsesmodus fordi de interne kretsene har oppdaget noe galt med spenning eller strøm av fjernsynet. Frakobling settet for noen muinutes vanligvis tilbakestiller hovedmikro muliggjør settet for å gjenoppta fungerer.

Hint

  • Sammenlignet med andre deler i Samsung TV, er lett å få tilgang til ballast. Bare fjerne TV-bakpanel, fjerne lampe, skru av dekselet sensor og slå den til høyre side, og finn ballast, som vanligvis er på høyre side og montert på toppen av kjøleviften.
  • Arbeid aldri på TV med mindre det er trukket ut og har ikke vært i drift i mer enn en time; dette gjør at lampen skal kjøle seg ned.