Slik feilsøker en Panasonic videokamera

De nyeste og mest avanserte Panasonic videokameraer er Hi Definition. Noen ganger kan du kjøre inn i en sak der enheten ikke slår seg på, eller ikke fungerer normalt. Mange av disse problemene er knyttet til strøm, temperatur eller SD-kortet. Følg disse trinnene for å feilsøke Hi-Def Panasonic videokamera.

Bruksanvisning

Slik feilsøker en Panasonic videokamera

1 Slå strømmen av og på igjen hvis kameraet ser ut til å være på, men kan ikke brukes, eller hvis det ikke fungerer normalt. Hvis dette ikke løser ting, ta ut batteriet eller strømadapteren, må du vente i ett minutt, og deretter koble til strømkilden og slå den på igjen. Prøv å sørge for at kameraet ikke får tilgang media når du gjør dette som dataene kan bli ødelagt.

2 La kameraet kjøles ned, eller om det er for kaldt, ta det langsomt til romtemperatur. Det kan være en temperatur problem. En melding skal vises til denne effekten.

3 Kontroller at SD-kortet er satt riktig, og har en skrivehastighet som er egnet for levende bilder hvis enheten bare stopper opptak uten noen åpenbar grunn. Kortene skal merkes "High-Speed" eller "Super" eller noen andre slike nomenklatur. Det er mulig at dataskriving raten har avtatt, eller at flere fil sletter har brukt opp plass på kortet. Bare formatere kortet.

Hint

  • Formater kortet ved hjelp av videokameraet i stedet for en PC for å unngå feil kompatibilitet formatering.