Slik feilsøker en Panasonic Plasma Screen Monitor

Panasonic produserer høykvalitets plasma-TVer og monitorer for både forbruker- og bedriftsmarkedet. Som med alle elektroniske enheter, kan ting og gå galt. Sperring en tur til din lokale autoriserte Panasonic reparasjonssenter, er det et par ting du kan feilsøke selv for å løse et problem raskt og enkelt. Enten du trenger å feilsøke en profesjonell Panasonic skjerm eller en forbruker display, til trinnene gjør dette er de samme.

Bruksanvisning

Feilsøk Din Monitor

1 Dobbeltsjekk elektriske koblinger. Forsikre deg om at strømledningen er satt skikkelig inn i en fungerende stikkontakt. Om nødvendig, test stikkontakten med en annen enhet eller bytte kontakt til en annen stikkontakt.

2 Nå ser på baksiden og / eller sidepanelet på plasma-skjerm. Feilaktig eller svak forbindelse vil føre til problemer med lyd og bilde, og vil påvirke andre enheter som er koblet til systemet. Alle kabler skal kobles fast i sine respektive knekt. Hvis en kabel ser gammelt eller ikke vil holde seg på plass, erstatte den med en ny. Se i en enhet eiere manual for spesifikke instruksjoner om hvordan du skal koble dem til TV-en din.

3 Slå på TV og og teste funksjonaliteten ved hjelp av menysystemet. Bruk fjernkontrollen for å få tilgang til menyen ved å finne og trykke på "Meny" -knappen. Bruk piltastene til å navigere, sørge for at funksjoner som volum og bildeinnstillingene er satt til riktig nivå. Avanserte alternativer som for eksempel søvn tidtakere, bilde orbiters og tilpassede bildemoduser kan påvirke TV brukervennlighet, slik at disse alternativene er alle satt til din smak.

4 Hvis TVen er satt opp riktig, men du fortsatt har problemer med bilde eller lyd, prøv å justere utstyret som er koblet til den. Ofte kan disse feil konfigurert og påvirker utgangsfremviser. Hver enhet har audio og / eller videokabler som må være koblet til de respektive innganger og utganger. I tilfelle av HDMI, er bare en kabel som trengs for begge. Når du er i tvil, se i manualen for hver enhet i spørsmålet (eller Panasonic TV manuell) for spesifikke retningslinjer tilkobling.

5 Ta kontakt med en profesjonell. Hvis ikke mengden av feilsøking kan løse problemet, ta kontakt med Panasonic. Hvis TV-en er under garanti, og problemet er hardware relatert, kan de dekke reparasjonskostnader eller erstatte enheten.

Hint

  • Hvis du er usikker på hva inngangs en enhet er koblet til, bla gjennom dem ved hjelp av fjernkontrollen. Hvis enheten sender et bilde signal, vil du se det med en gang når du velger riktig inngang.