Slik feilsøker en Panasonic In-Car DVD-spiller

Slik feilsøker en Panasonic In-Car DVD-spiller


Panasonic produserer en rekke mobile DVD (Digital Video Disc) videospillere. Man har en multiformat avspilling og en annen har en innebygd MPEG2 video dekoder. Enhetene er konstruert for bruk i bilen installasjon. Vanlige problemer kan omfatte noen makt eller lyd; platen problemer, som å hoppe; fjern trøbbel kontroll; og problemer med MP3-avspilling. Problemer som disse kan rettes opp ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Slå bilens tenningsbryteren til "ACC" posisjon hvis DVD-spilleren ikke vil slå seg på.

2 Trace kabling mellom Panasonic i bilen DVD-spiller og enhver spiller eller forsterker hvis det er ingen lyd. Kontroller at alle tilkoblinger er tette. Lydproblemer kan også være forårsaket av kondens, slik som morgendugg. La DVD-spilleren tørke ut for en stund før du prøver å bruke det på nytt hvis en bil vindu eller vinduer var igjen åpent over natten.

3 Kontroller at platen er ikke opp-ned hvis en plate er inne, er enheten drevet, men ingen lyd høres. Etiketten vender øverst. Spilleren kan kun spille DVD-video, video-CD, CD og CD-DA, data-innspilte CD-R og CD-RW, samt MP3 data innspilt CD media (CD-ROM, CD-R, CD-RW). Eventuelle andre plater vil ikke spille. Ta en titt på platen og kaste ut noen plater som viser synlige riper og som skip.

4 Spill noen plater med MP3-filer med ISO 9660 nivå 1, nivå 2, Joliet, Romeo eller Apple Utvidelse til ISO 9660 filformater bare hvis du har problemer med å spille av MP3-filer. Panasonic anbefaler en bithastighet på 128 kbps eller mer.

5 Reduser skrivehastighet så lav som mulig hvis du fortsetter å ha problemer med MP3-filer.