Slik feilsøker en Panasonic HDTV som ikke fungerer med DVR / Cable Box

Slik feilsøker en Panasonic HDTV som ikke fungerer med DVR / Cable Box


Hvis du bruker en HDTV slik som de produsert av Panasonic og du abonnerer på HD kabelkanalen service, må du koble til en DVR eller kabelboks til din HDTV for å dra full nytte av dine tjenester. Dette er en enkel prosess, men du kan finne at etter tilkobling av to, trenger du ikke få et signal fra DVR på HDTV. Hvis du finner deg selv i denne situasjonen, kan det ofte være løst i løpet av bare en liten stund.

Bruksanvisning

1 Tilbakekabelboksen ved å trekke ut strømkabelen i 30 sekunder og koble den til igjen. La kabelen boksen for å kjøre gjennom hele sin boot syklus (boot varierer sterkt mellom forskjellige merker av kabelboks) og se etter signal på TV etter omstart.

2 Sjekk tilkoblingskablene som festes DVR til TVen. Finn ut video og lyd tilkoblingsporter på baksiden av DVR og plugg eventuelle kabler som kan ha kommet løs. Trace kablene til der de kobler til på TV og gjenta prosedyren.

3 Bla gjennom TV-ens videoinnganger for å sørge for at TV-en er satt til den riktige. Hvis DVR er koblet til Video 3-inngang, for eksempel trykke på valgkontrollen til TV-en viser Video 3. På nesten alle Panasonic HDTV fjernkontroller, er inngangsvalget på toppen av den eksterne; under overskriften "input", er det to knapper merket "TV" og "AV". Trykk på TV og TV'n på kanal 3 hvis DVR er koblet via en tradisjonell koaksialkabel; trykker AV hvis du bruker noen av video og lyd tilkoblingsporter på HDTV.