Slik feilsøker en Panasonic DMR-ES15

Panasonic DMR-ES15 er kompatibel med alle DVD-plater og har quick-start funksjonalitet som gir raskere oppstart prosessen. Legg merke til at platen roterende lyder, bildeforvrengning når du søker, og unnlatelse av å spille på grunn av dårlige disker er normale. Sjekk også å sørge for at batteriene er friske i fjernkontrollene og starte maskinen på nytt før du begynner å feilsøke.

Bruksanvisning

1 Hvis bildene fra disken ikke vises på TVen, må du kontrollere at TV er riktig tilkoblet. Kontroller at "Video Out" terminalene på DMR-ES15 har kabel i dem; de fører til TV og er koblet til "Video In" på TV. Sørg også for at innstillingen "Input" på fjernsynet er riktig. Det er også en av kontrollene på TV-fjernkontrollen. Trykk gjentatte ganger til du ser DVD-avspilling.

2 Når DVD-bildet er forvrengt, er det mulig at TV ikke er kompatibelt med Progressive / interlace innstillinger av DMR-ES15. Trykk og hold "Stop" knappen og "Play" knappen (som har pilen og x1.3 på den) samtidig i ca 5 sekunder. Innstillingen vil endre seg fra Progressive til Interlace.

3 Hvis aspekt eller skjermstørrelsen ser feil, kan du være i stand til å bruke TV for å endre sideforholdet. Enkelte eldre TV-apparater vil ikke ha den evnen. Når du ikke kan gå inn i DMR-ES15 video menyen og slå av innstillingen "Progressive". Se på DMR-ES15 videomenyinnstillinger for "TV Type". Prøv å bytte innstillinger mellom "4.3 TV-innstillinger for DVD-Video" og "4.3 Innstillinger for DVD-RAM" og se om det hjelper.

4 Når du spiller, og du får etter-bilde, sett DNR i videoen menyen til "Off". En annen avspilling-type problem kan være at deler av bildet ser ut til å være doblet opp. Dette er igjen en progressiv innstilling problemet. Slå den "Off" i menyen. Det bør feste seg i sprangmodus.

Hint

  • Enheten bytter til hvilemodus for å spare strøm. Det er normal.Physical skader på apparatet er en god indikator på at eventuelle problemer du kommer over er ganske muligens kommer til å kreve en kvalifisert profesjonell.