Slik feilsøker en Moxi DVR

Slik feilsøker en Moxi DVR


Moxi boksen er en sofistikert digital videoopptaker (DVR). Noen har tre high definition (HD) tunere å ta opp tre programmer samtidig. Valgfrie Moxi Mates tillate deg å se tre forskjellige live TV-programmer i tre forskjellige rom. DVR kan ta opp til 75 timer med HD-programmering. Det er også Internett-tilkobling, som gir mulighet for streaming av musikktjenester som Rhapsody. Moxi DVRs kan kjøpes i en butikk, og er også levert av kabeloperatører. Konkurrenter har Tivo.

Bruksanvisning

1 Kontroller tilkoblingene. Sjekk at enheten er koblet til vanlig stikkontakt. Kontroller at kabelen eller TV kilde er plugget i. Sjekk at en kabel går fra Moxi boksen til TV.

2 Sjekk hjemmenettverket tilkobling hvis du får en feilmelding som sier: Kontroller at Internett-tilkoblingen er via Ethernet-porten på baksiden av Moxi boksen og ikke via USB-kontakten "Det er et problem å koble til Moxi service." - Den USB støttes ikke for Internett-tilkobling. Ethernet-port ser ut som en stor telefonkontakt. Sjekk ruteren er koblet til og se på Internett er på ved å se om andre datamaskiner kan få opp en nettside.

3 Sjekk hjemmenettverket hvis du får "problemer med å koble" meldinger om Rhapsody, finetune, Flikr eller MoxiNet.

4 Gå til din konto på Moxi nettstedet og skriv inn postnummer og tjenesteleverandøren hvis kanaloppsettet er feil, eller om du blir spurt om et kanaloppsettet under installasjonen.

5 Skru ned volumet på enten TV eller Moxi boksen hvis du hører et ekko. Digitale TV-er har en merkbar forsinkelse i behandlingen lyd. Bruk enten TV eller Moxi DVR.

6 Sjekk båndbredde i hjemmet hvis du får dårlig video på delte enheter. Trykk på Info-knappen på fjernkontrollen og velg alternativet "Kontroller tilkobling" og velg deretter "Next". Du trenger 100 Mbps eller høyere for multiroom system. Hardwiring tilkoblingen er den enkleste løsningen på dette. Kjør en Ethernet-kabel mellom alle enhetene og ruteren. Alternativt kan du prøve å bruke kraftlinje adaptere.