Slik feilsøker en Motorola w490 mobiltelefon uten display

Slik feilsøker en Motorola w490 mobiltelefon uten display


Motorola w490 er en flip-stil telefon som inkluderer en innebygd kamera og en liten design. Selv om denne telefonen er ikke den mest funksjonsrike modellen, har den en lang batterilevetid og kan lagre opptil 1000 telefonnumre på det interne minnet. Hvis det er et problem med telefondisplayet, er det flere feilsøkingstrinn du kan ta for å identifisere problemet og potensielt løse det.

Bruksanvisning

1 Kontroller at enheten er slått på. Det kan virke litt dumt, men hvis du ikke har brukt telefonen en stund, kan batteriet ha tappet uten din viten, noe som vil føre til at skjermen vises tomt.

2 Søk etter din transportør logo på "Home" skjerm. Hvis du kan se andre ikoner, men ikke bærer logoen, så må du setter inn SIM-kortet. Slå av telefonen og ta ut batteriet for å avdekke SIM-kortet. Fjern den, og deretter plassere den tilbake i. Hvis du fremdeles ikke ser operatørens logo, kan det være et problem med tjenesten.

3 Utfør en hard reset. Hvis displayet blinker for et øyeblikk og deretter forsvinner, kan telefonen bli iskaldt under oppstartsprosessen. Når du ser den hvite flash, ta ut batteriet og deretter erstatte det etter en liten stund.

4 Se etter blå linjer på skjermen. Hvis du ser blå linjer i stedet for en tom skjerm, har flex-kabelen som kobler telefonen din CPU til skjermen er skadet og du må ta telefonen i for profesjonell service. Dette problemet kan ha vært forårsaket av fall eller mis-håndtering telefonen.