Slik feilsøker en Motorola Q9 smarttelefon

Slik feilsøker en Motorola Q9 smarttelefon


Motorola Q9 er en serie av smarttelefoner som gjør det mulig for brukere å få tilgang til Internett, e-post, tekst og media meldinger. Q9 serien bruker en Windows Mobile operativsystem. Som med alle andre mobiltelefon, kan du av og til støter på problemer med Motorola Q9. Mange av disse problemene kan løses enkelt med grunnleggende feilsøking strategier. Du bør alltid prøve disse enkle strategier før du tar telefonen inn til reparasjon eller kjøpe en ny modell.

Bruksanvisning

1 Start telefonen på nytt. Noen ganger bare la telefonen omstart vil løse det problemet du har, spesielt hvis det er programvarerelatert. Hold nede knappen på telefonen før den slår seg av, og vent noen minutter og slå den på igjen.

2 Koble fra alle ladere, batterier eller andre enheter som er koblet til telefonen. Noen ganger kan en feil enhet, spesielt hvis det ikke kom med telefonen, vil føre til at Motorola Q9 å handle unormalt. Etter å koble enhetene, starter telefonen som beskrevet ovenfor, og det skal fungere som den skal.

3 Oppgradere operativsystemet hvis du har problemer overføring til og fra telefonen. For å gjøre dette, velger du "Windows Update" fra telefonens Kontrollpanel.

4 Drep alle unødvendige programmer ved hjelp av telefonens Oppgavebehandling. Noen ganger et problem med et individuelt program vil føre til problemer med hele telefonen. Start din oppgave bestyrer ved å trykke på venstre funksjonstasten bla ned til systemverktøy. Velg oppgavebehandling og se på listen over programmer som kjører på telefonen. Hvis du merker noen programmer som skal kjøres eller gir deg problemer, lukker dem ved å velge dem, trykke på høyre funksjonstast og velge "Kill" fra menyen.

5 Gjennomføre en hard reset av din Motorola Q9 hvis det er frosset og trinnene ovenfor ikke har fungert. Hold nede midt, velger og kraft nøkler i fem sekunder. Når du blir bedt, velg "Fortsett å restarte" fra menyen. Den omstart prosessen vil ta flere minutter.

6 Ta din Motorola Q9 til tjenesteleverandøren hvis ingen av de ovennevnte trinnene fungerer. Noen ganger telefoner trenger tunge reparasjoner som bare kan utføres av autoriserte fagfolk.