Slik feilsøker en Mitsubishi HDTV

Mitsubishi er en av de mange selskapene som produserer HD-TV. HDTV, som kan ha opp til tre ganger definisjonen av en standard TV, krever ekstra oppsett og ulike forbindelseskabler i orden for deg å se på programmering i full HD. Uten de riktige konfigurasjoner eller tilkoblinger Mitsubishi HDTV vil ikke fungere skikkelig.

Bruksanvisning

1 Bestill HD-pakken for din Mitsubishi HDTV. Dette er et must. Selv om TV-er HD-, vil du bli sittende fast ser på standard definisjon før du oppgraderer din kabel- eller satellitt-pakke. For mange bedrifter vil du trenge en ny mottaker i tillegg. Ta kontakt med din leverandør for å bestille oppgraderingen hvis du ikke allerede har gjort det.

2 Kontroller tilkoblingen mellom TV og enheter som er koblet til den. Hvis det er en høy pitched squeaking støy når bestemte lyder oppstå på TV, kan dette bety at kablene er riktig tilkoblet. Kontroller at kablene er satt inn riktig, som å bli skjøvet helt inn i porten. Hvis du bruker RCA-kabler (rød, gul og hvit), sørg for at de er koblet til de riktige fargene. Blande dem rundt kan forårsake lydproblemer, samt noe bilde vises.

3 Pass på at du bruker HDMI-kabler med HD-enheter. For en tilkobling til enten en HD-mottaker eller Blu-Ray-spiller, er det viktig å ha disse kablene som forbinder dem. Til tross for både TV og mottaker eller DVD-spilleren være HD, vil de vises i standard hvis kablene ikke er HDMI. Dette er den eneste form for kabel som gir full HD-bilde og lyd.

4 Juster "Zoom" -knappen på Mitsubishi fjernkontroll. Av og bildet kan virke for stor, eller kanskje det er en svart boks rundt hele bildet. Trykk på denne knappen til størrelsen vinner av seg selv. Det er mange forskjellige størrelse funksjoner under "Zoom" -knappen.

5 Trykk "Meny" på kabelen receiverens fjernkontroll. Flytt over til "Alternativer" -kategorien (dette vil variere noe fra kabelleverandøren og mottaker). Bla ned og velg "Sideforhold". Ved bruk av HD-, hvis kabelen boksen ikke er riktig konfigurert, kan du se et bilde som ser ut til å bli strukket eller klemt for å passe på skjermen. I "Sideforhold", velg de riktige dimensjoner for TVen (for eksempel 720 eller 1080 sideforhold). Klikk på "OK", og bildet vil nå lenger vises vansiret.