Slik feilsøker en Kodak Easyshare Z740

Kodak Easyshare Z740 er et digitalt kamera med 10X optisk zoom og 5x avansert digital zoom. Den har 5.0 megapiksler samt et SD-kort for økt eksternt minne. Kodak Easyshare Z740 ble lansert for flere år siden, slik at selskapet ikke lenger tilbyr telefon eller e-poststøtte på produktet. I stedet må du stole på noen feilsøkingsteknikker i tilfelle du støter på et problem med kameraet.

Bruksanvisning

1 Ta ut batteriet og deretter sette det inn. Dette kan hjelpe hvis strømmen er fast på kameraet, og vil ikke slå seg av. Du kan også trenge å kjøpe et nytt batteri hvis kameraet ikke lenger er i drift på selv etter lading.

2 Overfør alle bildene ut av kameraet til PCen ved hjelp Koday Easyshare-programvaren. Dette kan bidra til å løse skjermproblemer som kan være forårsaket fra minne å være full. Du kan også bruke menyen til å bytte til det interne minnet i tilfelle det er et problem med minnekortet.

3 Skift blitsinnstillingen. Hvis du har problemer med blits, må du kanskje endre innstillingen på kameraet. Valgene vil omfatte automatisk blits, fyll, røde øyne og ingen blits.

4 Rengjør kameraet. Bruk en tørr klut til å tørke ned alle deler av kameraet for å fjerne overflødig støv og rusk. Sørg for at du rengjør linsen samt kontaktene i batterirommet.

5 Sjekk alle kabeltilkoblingene. Hvis du bruker en Kodak Easyshare dokkingstasjon eller USB-kabelen plugges direkte inn i kameraet, sørg for at alle tilkoblinger er koblet på PC så vel som enheten.

6 Installer den nyeste versjonen av Kodak Easyshare-programvaren hvis du har problemer med å overføre eller administrere dine bilder via PC. Du finner den nyeste versjonen gratis på Kodak nettstedet.