Slik feilsøker en Kodak Easyshare V1253

Slik feilsøker en Kodak Easyshare V1253


Bære kameraet i lommen eller vesken og ta bilder hvor som helst ved hjelp av Kodak Easyshare V1253 kompakt digitalkamera. En dårlig ladet batteri, en misconnected kamera, feilmeldinger og knappe feil er alle noen ganger årsaken til Easyshare er begrenset ytelse. Mange problemer kan løses med noen enkle handlinger. Følg trinnene nedenfor for å løse problemer som involverer kameraer ikke slå på, strømbrudd, fulle minnekort, kamera driftsfeil og ledninger / tilkoblingsproblemer.

Bruksanvisning

1 Sett og lade batteriet i et første skritt for å korrigere et kamera som ikke vil slå seg på. Slå på kameraet opp ned i hendene og skyv batterikammeret rommet (plassert nederst til høyre kant av kameraet, hvis du ser på kameraet bakfra) åpner med tommelen. Ta batteriet ut av kammeret. Sett inn batteriet, noe som gjør at reseptorene er stilt opp og batteriet sitter godt og montert inn i kammeret. Lukk batteridekselet døren. Lad batteriet fra datamaskinen ved å plugge USB-ledningen inn i bunnen av kameraet, og koble den andre enden inn i PC-ens USB-port. Alternativt kan du lade kameraet fra veggen. Plugg strømadapteren inn i venstre side av kameraet, og koble kanter enden av laderen til en stikkontakt. Når batteriet er fulladet, prøve å slå på kameraet (ved å trykke på "Power" knappen på toppen av kameraet).

2 Overfør alle bildene til datamaskinen hvis du opplever en blå LCD-skjerm. Pass på at du har riktig programvare installert på datamaskinen (Kodak Easyshare), og feste V1253 til PCen via den medfølgende USB-ledningen. Kodak Easyshare skal starte når datamaskinen leser at du har koblet kameraet til datamaskinen. Følg instruksjonene på skjermen i forhold til hvilke bilder du ønsker å overføre. Når du er ferdig å overføre, koble kameraet fra datamaskinen (riktig), slette alle bilder av av kameraet og prøve å ta et bilde.

3 Slå av kameraet når du opplever en manglende evne til å ta et bilde. Slå på kameraet igjen for å se om kameraet kan nå ta et bilde. Sørg for at du presser ned lukkerknappen helt inn. Ved å trykke den halvveis vil bare bringe objektivet til autofokus. Hvis ingen av disse arbeider, koble kameraet til veggladeren og lade batteriet helt til full kapasitet. Kontroller om minnekortet er fullt. Hvis det er, overføre alle bilder fra kameraet til datamaskinen ved å hekte kameraet opp til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen. Slett alle bilder fra minnekortet, og prøv knipser et bilde.