Slik feilsøker en Kodak Easyshare V1003

Kodak Easyshare V1003 kamera er et lite punkt og skyt kamera utgitt i 2007. Kameraet har 10 megapiksler for høyoppløselige bilder, 3x optisk zoomobjektiv og videofunksjonalitet. Kameraet er lite og lett nok til å få plass i lommen på vei til stranden med barna eller å ta med på en vinter aking fest. I 2010, det var ikke lenger tilgjengelig.

Bruksanvisning

1 Lad batteriene fullt. Rengjør kontaktene med en myk klut og sett batteriene skikkelig. Batterier med en lav kostnad kan unngå at kameraet slås på, ta bilder eller kommuniserer med datamaskinen.

2 Sett inn et valgfritt Secure Digital (SD) eller Multimediacard (MMC) minnekort i kortsporet for å øke lagringskapasiteten på Easyshare V1003 minne. Hvis minnekortet eller internminnet er fullt, vil dette hindre at kameraet tar bilder.

3 Klikk på knappen for å slå på kameraet. Kameraet må være på å jobbe og å kommunisere med datamaskinen.

4 Endre eller formatere minnekort hvis den du bruker, ikke ble gjenkjent av kameraet eller gjør kameraet til å fryse.

5 Rengjør linsen med en myk klut som en skitten linse kan forårsake uskarpe bilder. Bruk et stativ i dårlige lysforhold, og sørg for at du har tatt kameraet ut av "makro" -modus når motivet er mer enn 27,6 inches bort fra deg. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i uskarpe bilder.

6 Hold utløserknappen halvveis ned når du tar et bilde for å la kameraet å fokusere og å stille inn eksponering for bildet. Trykk på utløserknappen ned resten av veien når bildemerkene i LCD-skjermen bli grønn. Dette kan bidra til å forhindre uskarpe, overeksponerte eller undereksponerte bilder.

7 Slå kameraet av og på igjen hvis det er en feilmelding vises på LCD-skjermen eller hvis knappene eller kontrollene ikke fungerer som den skal.

8 Kontroller at blitsen er satt i riktig modus for gjeldende lysforhold. Dette hjelper kameraet å oppnå riktig eksponering for bildene dine. Blitsen vil ikke fungere i alle fotomoduser.

Hint

  • Formaterer minnekort sletter alle lagrede data.