Slik feilsøker en Kodak Easyshare C633

Slik feilsøker en Kodak Easyshare C633


Kodak Easyshare C633 er et digitalkamera med en 2,4-tommers LCD-skjerm, en optisk zoom for stillbilder og en digital zoom for beskjæring. Dette kameraet har også andre funksjoner og feilsøking glitches vanligvis er enkel. Oftest, kan du rett og slett nødt til å sjekke om minnekort er satt inn riktig, og at batteriene er ladet opp. Hvis kameraet har falt ned eller fikk skader, kan det kreve reparasjoner.

Bruksanvisning

1 Bytt ut eller lad batteriene hvis kameraet ikke slår seg på.

2 Tørk av kontaktene på oppladbare batterier med en ren, tørr klut før du setter hvis du opplever kort batterilevetid. Også prøve å begrense aktiviteter som raskt tapper batteriene, for eksempel gjennom bildene eller videoene på LCD-skjermen eller alltid bruker blits.

3 Vent til "Klar" lys slutter å blinke rødt hvis utløserknappen ikke virker.

4 Flytt minst 2 fot fra motivet hvis bildet ser for lys.

5 Hvis bildet ikke er klart, rengjøre linsen. Blås på linsen for å fjerne støv og skitt. Tørk forsiktig av linsen med en myk, lofri klut eller linsepapir. Ikke bruk kjemiske løsninger for å rense linsen.

6 Slå på blitsen hvis bildet er for mørkt.

7 Kontroller at minnekortet er riktig installert i sporet hvis kameraet ikke gjenkjenner kortet.

8 Slå kameraet av og deretter på igjen hvis kameraet fryser når et minnekort er satt inn eller fjernet. Forsikre deg om at kameraet er slått av før du setter inn et kort.

9 Slett unødvendige bilder eller overføre dem til en datamaskin hvis minnekortet er fullt.

10 Koble fra USB-kabelen, må du lukke alle programmer og re-installere programvaren hvis du ikke kan overføre bilder. Sørg for at anti-virus programvare på datamaskinen din er stengt i tillegg. Sett Easyshare programvare-CD-en i CD-ROM-stasjonen og laste ned programvaren. Følg instruksjonene for å installere programvaren. Hvis du blir bedt om det, starter du datamaskinen på.

Hint

  • Kameraet fungerer normalt hvis den grønne lampen blinker.
  • Et minnekort kan bare settes inn én vei. Ikke tving minnekortet inn i sporet.