Slik feilsøker en Kodak Easyshare C340

Kodak Easyshare C340 er et digitalt kamera som lar deg ta bilder og spille inn korte videoer. Den har en enkel layout med enkle å navigere i menyer på skjermen. Det inkluderer også en rekke funksjoner og opptaksprogrammer som scene, action, stående og liggende. I likhet med andre digitale kameraer i sin klasse, er det gjenstand for en liten slitasje etter bruk og tilfeldige feil som kan løses raskt. Feilsøking Easyshare C340 bidrar til å løse felles problemer å holde den varer lenger.

Bruksanvisning

strøm~~POS=TRUNC

1 Ta batteriene ut av batterirommet hvis Kodak Easyshare C340 ikke er slått på. Tørk batterikontaktene på kameraet med en lofri klut og sett batteriene.

2 Skift ut batteriene med nylig ladet batteriene hvis kameraet er fortsatt ikke slått på. Hvis kameraet fremdeles ikke slår seg på, montere den på en utskrift dock hvis du har en. Slå på kameraet.

3 Koble Kodak Easyshare C340 kamera til vekselstrøm, hvis det fortsatt ikke er slått på. Hvis det fremdeles ikke slås på, kan kameraet trenger vedlikehold og reparasjon. Kontakt Kodak for å planlegge en reparasjon økt.

4 Oppbevar kameraet i romtemperatur hvis batteriene er drenering raskt. Når kameraet brukes under ekstreme forhold som høy luftfuktighet og vinter, batteriene tappes på et mye raskere tempo.

Lens Problemer

5 Rense objektivet hvis du opplever uklare og uklare bilder. Påfør litt linsevæske på en lofri klut og tørk forsiktig av linsen før det tørker. Ikke påfør linsevæske direkte på kameralinsen.

6 Slå av kameraet hvis solblenderen ikke strekker seg. Rengjør området rundt objektivet hetten med en lofri klut. Ta ut batteriene og sett dem inn igjen. Slå på kameraet og prøve å åpne solblender. Hvis det fortsatt ikke åpnes, prøv å bruke et nytt sett med batterier.

7 Hold deg innenfor 2,6 fot av motivet hvis bildene er uklare. Dette vil gi deg en grunnere dybdeskarphet som vil holde motivet i fokus som bakgrunnen er uskarp.

Feilkode Lights

8 Bytt ut batteriene hvis du ser hyppige blinkende lys. Dette betyr vanligvis at batteriene er lav i kraft.

9 Slå av Kodak Easyshare C340 kamera hvis LED-lampen blinker, og du kan ikke ta bilder til minnekortet.

10 Fjern minnekortet fra kortsporet, og sett den inn igjen. Slå på kameraet. Hvis det fortsatt viser LED-lys, kan du prøve et annet minnekort.