Slik feilsøker en Dish DVR 625

The Dish DVR 625 er en dobbel tuner digital video recorder mottaker tilbudt til oppvask-nettverket abonnenter. Funksjoner inkluderer 120 gigabyte harddisk, 200 fot fjernkontrollens rekkevidde, dobbel og enkel tilgjengelighet modus og utvidet elektroniske programguiden. Hvis du opplever noen problemer med en oppvask DVR 625, kan du prøve å løse problemet på egen hånd.

Bruksanvisning

1 Sjekk skjermen for en feilmelding kode. The Dish DVR 625 vil trolig vise en nummerert melding på skjermen hvis det har oppstått en feil under drift. Du kan finne betydningen av disse kodene, samt hvordan du kan løse problemet i referansehåndboken eller på tallerken nettverk nettstedet.

2 Vær sikker på at du har skrevet inn riktig passord du tidligere har angitt for oppvask DVR 625. En funksjon av denne DVR er muligheten til å låse mottakeren, hindrer bruk før et passord er angitt. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du kontakte oppvask-nettverket for å få hjelp.

3 Pass på at det ikke er noen hindringer som trær eller høye busker foran parabolantenne, som forstyrrer signalet til oppvask dvr 625-mottaker. Utfelling, for eksempel snø eller regn, kan også hindre signalet. Du vil kanskje sjekke med oppvask-nettverket om måter å øke signalstyrken for å unngå forsinkelser i dårlig vær.

4 Hvis bildet er svart eller uklar, vurderer TV og mottakerinnstillinger. Kontroller at TV og mottakerinnstillinger er de samme. For eksempel må de bruke samme kanal.

5 Sjekk alle kabler og kontakter som kjører mellom parabolantenne og oppvask dvr 625-mottaker. Sørg for at disse er stram og tørr.

Hint

  • Hvis du ikke kan løse problemet på egen hånd, kan du kontakte oppvask nettverk kundeservice for å få hjelp. Kontaktinformasjon er lagt ut på nettstedet.