Slik feilsøker en Creative Zen Mosaic

Zen Mosaic er en del av en gruppe med MP3-spillere designet av Creative Labs. Enheten har innebygde høyttalere, video og lyd avspilling og en FM-tuner. Dersom Zen Mosaic feil, er det noen skritt som kan tas for å gjenopprette den til vanlig stand.

Bruksanvisning

1 Synkronisere Zen til med datamaskinen. Bruke USB-ledningen, koble den til datamaskinens USB-port. Datamaskinen vil umiddelbart oppdage maskinvaren, og et vindu vil vises. Klikk på ikonet for Zen programvare. Velg deretter "Sync", en funksjon som vil laste filene til enheten og oppdatere minnekortet.

2 Nullstille enheten. Ved hjelp av en liten nål eller trykk på reset-knappen som finnes på siden av Zen Mosaic. Hold den i 15 sekunder før du slipper. Standardinnstillingene blir gjenopprettet, og innhold vil bli slettet. Synkronisere enheten igjen for å laste innholdet.

3 Formater Zen Mosaic. Formatering er en mer dyptgående tilbakestillingsfunksjon, helt tørke minnet og gå tilbake spilleren til sin opprinnelige form. Koble enheten til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen. Dobbeltklikk på "Computer" eller "Min datamaskin" og høyreklikk på "My Zen" ikonet. Velg "Format". Når formateringen er fullført, vises et vindu med informasjon om dette, og du kan synkronisere filene dine igjen med Zen programvare som i trinn 1.