Slik feilsøker en Coby DVD-spiller uten Disk

En Kopier DVD-spilleren er en frittstående DVD-enhet som kobles til en standard TV. Men mens du bruker DVD-systemet kan du kjøre inn i slike spørsmål som diskstasjonen hoppe og å miste lyd- og videoinnhold. Vanligvis enheten har et lite problem når en av disse problemene oppstår, som alle kan korrigeres av deg selv i et par minutter tid.

Bruksanvisning

1 Slå på Coby DVD-spiller. Kontroller kabeltilkoblingen går fra DVD-spilleren til TV-apparatet. Kontroller at komponentkablene er satt inn i den samme fargede port både på TV og DVD-spiller.

2 Åpne DVD-skuffen av og spray et par bilder av komprimert luft inn i stasjonen. Dette fjerner støv og rusk bygget opp rundt objektivet og laser av Coby enheten. Innhold fast til linsen fører til at DVD-videoer å hoppe under avspilling.

3 Slå av Coby DVD-spiller og koble fra enheten. Dette fører til en hard avslutning. La enheten være av i noen minutter før du setter den tilbake i og makt DVD kjøre på. Dette oppklarer eventuelle firmware problemer som finner sted på stasjonen.

4 Sett bare butikk-kjøpte DVD-videoer. Selv opprettet DVDer er ikke alltid leses av DVD-spilleren, forårsaker en feil tegn vises på DVD-menyen.