Slik feilsøker en Coby bærbar DVD-spiller

Coby bærbar DVD-spillere er designet for å se filmer, programmer og lytte til musikk på farten. Det er frustrerende å slå seg ned i en god film i løpet av en lang flytur bare for å ha noe gå galt. Ofte problemer kan raskt opp.

Bruksanvisning

1 Kontroller strømforsyningen. Hvis Coby sluttet å virke mens du kjører på batteri, koble spilleren til et strømuttak hjemme eller i bilen. Hvis enheten da fungerer, skifte batterier. Hvis det fortsatt ikke fungerer, må du kontrollere at strømkontaktene er riktig tilkoblet.

2 Prøv en annen DVD i spilleren. Det som først ser ut som et problem med enheten kan faktisk være en skitten DVD. Rengjør DVD-er med en lett fuktet klut og noen dråper rensevæske.

3 Hvis lyden kutter ut, sjekk for å se om hodetelefonkablene er koblet til skikkelig. Coby bærbare er utstyrt med to hodetelefonkontakter (ett for hvert sett med hodetelefoner slik at to personer kan lytte sammen). Hvis du lytter gjennom ett sett, kan problemet være at den andre headsettet er bare delvis satt i. På grunn av måten de hodetelefon kretser er utformet, kan en delvis plugget i kontakten forhindre begge sett med hodetelefoner virker som den skal, samt som forstyrrer de eksterne høyttalerne.

4 Trykk på DVD-cover til å sørge for at den er låst på plass. Hvis dekselet er på gløtt, vil DVD-avspilling stopper og du vil se bare en tom screenr.

5 Sett inn en DVD linse rengjøring produkt som Memorex inn i Coby bærbar og kjøre det gjennom rengjøringssekvensen, som tar mindre enn fem minutter. Lyd og bildekvalitet kan forringes hvis laserlinsen inni Coby spilleren er dekket med støv eller skitt. Dette vil også løse de fleste problemer med plater som hopper eller fryser under avspilling. Kjent som pikselering, oppstår image breakup når bildet ser ut til å bryte sammen i en serie fargede bokser. En skitten eller ripete DVD kan også føre til pikselering.

6 Sjekk drivakselen spindelen inne i DVD rommet for støv, lo, tråder eller hårstrå. Drivakselen er i midten av skuffen som holder din DVD og gjør det spinne. Bruk pinsett til å fjerne materiale pakket rundt drivakselen eller en boks med komprimert luft for å sprenge bort støv og lo.

Hint

  • Ikke åpne DVD-spilleren saken eller berøre eventuelle interne deler, spesielt hvis spilleren er fortsatt under garantien. Åpning saken kunne ugyldiggjøre garantien.