Slik feilsøker en BMW kjølesystem

Kjølesystemet på BMW består av flere ulike deler, blant annet vannpumpen, radiator og termostat. Hvis BMW kjølesystemet viser seg problematisk, kan du ikke ønsker å kjøre til forhandleren hvis det er en potensiell lett fikse. Bruk disse feilsøkingsteknikker for en BMW kjølesystem for å begrense problemet og muligens løse det uten behov for en profesjonell reparasjon.

Bruksanvisning

1 Bytt kjølevæske. Ved å erstatte kjølevæske med jevne mellomrom som foreslått av din BMW brukerhåndboken, kan du løse mange potensielle problemer med kjølesystemet. Den manuelle vil gi deg de nøyaktige beløpene og prosedyrer for din modell BMW.

2 Undersøk vannpumpe drivreim på. Drivbelte styrer driften av vannpumpen. Beltet kan trenge en justering av spenning eller en erstatning hvis det har sluttet å virke. Det er en vanlig årsak til BMW kjøling systemproblemer.

3 Sjekk slangene i kjølesystemet. Se etter eventuelle hull, sprekker eller lekkasjer. Hvis du finner noen av disse spørsmålene, bestille nye slanger (slanger bør skiftes hvert annet år som en del av din BMW vedlikeholdsplan). Sjekk de andre deler av kjølesystemet for lekkasjer og tresko også, inkludert radiatoren, varmeapparat ventil og kontrollventiler.

4 Få en lesning fra termostaten din BMW kjølesystem. Hvis temperaturmåleren faller plutselig fra høy til lav, så dette kan tyde på at du har et fast termostat eller et problem med vifte clutch.

5 Gjennomgå hastigheten og effektiviteten av fan av BMW kjølesystem. Bruk hjelpeviftebryteren på din BMW til å sjekke funksjonaliteten til viften å finne ut om dette kan muligens være problemet.