Slik feilsøker en bil som flytter seg ikke når du kjører

Hvis bilen din ikke vil fysisk flytte når du har satt nøkkelen i tenningen og startet det, kan du ha et alvorlig problem. Heldigvis, kan det også være bare enkle menneskelige feil. Det er et par ting som kan stoppe en bil fra å flytte hvis motoren har startet. Alt du trenger å gjøre er å feilsøke disse tingene, og du bør ha bilen kjører igjen på kort tid.

Bruksanvisning

1 Kontroller at bilen er i "Drive" eller "Reverse" og ikke "nøytral". På mange forskjellige typer biler, "nøytral" er midt i mellom "drive" og "reverse" på girspaken. Hvis shifter og dashbord indikerer at du er i "N", er bilen i nøytral. Skift den inn enten "drive" eller "omvendt" og det vil kjøre som normalt.

2 Kontroller at parkerings pause i bilen er ikke på. Hvis din parkering pause er på hele veien, kan det hindre bilen i å bevege seg, selv om det er i stasjonen eller omvendt. Løsne parkerings pause og forsøke å bruke bilen igjen.

3 Pop panseret og sjekke automatgir væske nivåer (hvis aktuelt). Den automatiske overføring væske lagring container vil være på et annet sted, avhengig av hvilken type bil du har, så ta kontakt med ditt brukernavn & # 039; s manualen for å finne plasseringen. Hvis alle automatgir væske har lekket ut av bilen, bilen vil ikke flytte.

4 Sørg for at clutchen er justert riktig (hvis aktuelt). På manuell girkasse biler, kan en feil justert clutch føre til at bilen til å stoppe flytting eller nekter å flytte, selv om motoren har snudd og er i gang. Juster clutch til normal posisjon, sette foten på gassen og prøve det igjen.