Slik feilsøker en Automotive Heating System

Slik feilsøker en Automotive Heating System


Når varmesystemet i bilen svikter, kan det virkelig gjøre kjøringen en vanskelig oppgave. Det er spesielt upraktisk når temperaturen begynner å slippe, og du har ingen varme å holde deg fra å skjelve. Flere komponenter kontrollere varmen i bilen, slik at en oppvarming kan gå dårlig for mange grunner, og du trenger å vite trinnene som kreves for å diagnostisere dette problemet.

Bruksanvisning

1 Kontroller kjølevæskenivået i tanken og sammenligne det nivået der reparasjonen guide sier det skal være. Hvis det ikke er på det punktet, og deretter legge en 50/50 blanding av kjølevæske og vann fra springen til det er der den trenger å være. Kontroller varmeren.

2 Føl øvre radiator slangen etter å ha kjørt bil; bruke en butikk fille for å unngå å brenne deg. Hvis radiatorslangen er svært vanskelig å presse, betyr det at termostaten er stikker stengt. Skift termostaten og kontroller ovnen.

3 Finn varmeapparat reguleringsventilen. Det vil være en plastventil på den bakre venstre i motorrommet. Den vil ha en hovedkjølevæske slange går inn i det, en kommer ut til brannveggen og en annen går tilbake inn i motoren. Fjern inngangsslangen og slangen går inn i brannmuren og koble de to ved hjelp koblingen. Kjør bilen til den er varm og sjekke varmeapparatet. Hvis det fungerer som det skal, må du skifte varmereguleringsventilen.

4 Fjern varme kontrollpanelet og kontrollere at alle tilkoblingene er korrekte per reparasjonshåndboken. Varmeapparatet kontrollpanelet er vanligvis holdt på med et par skruer plassert bak dekselet.

5 Sjekk om det er vakuum lekkasjer ved å vri temperaturkontrollknotten og lytt etter en hvesende lyd som varer lenger enn tre sekunder. Hvis du hører en lekkasje, spore vakuumslanger ved hjelp av vakuum guide i reparasjonshåndboken.

6 Ta temperaturen blanding døren, hvis alle andre elementer sjekke ut, og kontrollere at døren ikke sitter fast eller brutt. Bruk reparasjonshåndbok for skritt for å fjerne den så dette varierer fra bil til bil.

Hint

  • Vær svært forsiktig når du arbeider med varm kjølevæske, da det kan føre til alvorlige brannskader.