Slik feilsøker en anti-bremsesystem

Blokkeringsfrie bremser, eller ABS, er et bremsesystem ekstrautstyr som hjelper sjåføren til å bedre kontrollere kjøretøyet under brå og hard oppbremsing. Den anti-bremsesystem er mest effektive i inclimate vær, hvor det er en tendens til at bilens hjul for å låse opp. Som du bruke bremsepedalen trykket, vil pedalen begynner å hurtig puls. Dette er ABS-systemet pumpe bremsene for deg å holde hjulene låser opp og bilen glir. Hvis du har problemer med anti-bremsesystem, vil du ønsker å feilsøke den for å verifisere at systemet er defekt.

Bruksanvisning

1 Åpne dekselet til sikringsboksen i bilen din og finn sikringen for den anti-bremsesystem.

2 Shine lommelykten rett over toppen av sikringen for ABS. Sjekk om sikringen har poppet. Hvis det har, trekk sikringen ut og erstatte den med en ny sikring.

3 Vri tenningsnøkkelen til "II" posisjon. Dersom ABS lyset kommer på og fortsetter å lyse, så blokkeringsfrie bremser har sviktet. Siden ABS enhet er typisk en del av hjullagersammenstillingen, må eventuelle feil ABS enhet byttes ut sammen med lageret. Har denne komponenten betjent av en brems butikk, så du trenger spesialisert kunnskap og verktøy for å presse ut den gamle hjullager for å fjerne ABS sensor.

Hint

  • For spesifikk informasjon om bilens blokkeringsfrie bremser, ta kontakt med den aktuelle bilens manual (se Ressurser).