Slik feilsøker en '91 Honda Civic Hatchback

Slik feilsøker en '91 Honda Civic Hatchback


Et stort antall av 1991 Honda Civic kombi eierne gir denne bilen en høy rating, hovedsakelig for kvalitet, pålitelighet og god gass kjørelengde. Når du feilsøke 1991 Honda Civic kombi, hjelpe deg å holde bilen kjører i sin beste stand og bidra til å beholde sin verdi. For eksempel, som i august 2010, kan du selge din Civic to-dørs kombikupé på $ 1200 med $ 150.000 miles, hvis bilen har liten eller ingen rust og ingen store feil, eller for $ 1375 i utmerket stand, ifølge Kelley Blue Book.

Bruksanvisning

1 Holde trykket i dekkene på din 1991 Honda Civic STD Kombi 35 pounds per kvadrattomme (psi) for forhjulene og 32 psi for bakhjulene for å bidra til å øke gass kjørelengde. Hold forhjulene på 32 psi for DX kombi, 32 psi for baksiden. Si kombi bør være 28 psi for forhjulene og 28 psi for baksiden.

2 Blås ditt kompakt reservedekket med et lufttrykk på 60 psi i tilfelle du trenger det for en nødsituasjon. Sjekk kompakte dekk press ofte - siden din kompakte dekk krever mindre lufttrykk enn en normal størrelse dekk, kan det deflate raskere og blåse mye raskere.

3 Sjekk oljenivået hvis du hører klikke lyder fra motoren din. Dette er et mulig tegn på å ha nok olje i motoren, noe som kan alvorlig skade motoren din. Parker bilen på et plant underlag, og slå av motoren og vent et par minutter. Åpne panseret på bilen din, og fjern deretter peilepinnen fra siden av motoren. Tørk av peilepinnen med en klut eller et papirhåndkle, og sett peilepinnen tilbake inn i motoren. Trekk ut peilepinnen og se om motoroljenivået ligger mellom øvre og nedre merkene på peilepinnen. Legg motorolje hvis motoroljenivået ligger nær den nedre mark, gjøre visse nivået ligger på øvre markering. Ta av oljepåfyllingslokket ved å vri den mot klokken. Tilsett motorolje, og deretter sjekke nivået med peilepinnen igjen. Sett på oljepåfyllingslokket, vri den med klokken til det ikke lenger svinger. Lag en vane å sjekke oljenivået hver gang du stopper for å få drivstoff.

4 Bruk en viskositet olje av 5W-30 i 1991 Honda Civic kombi hvis du hører klikkelyder i motoren din, selv når motoren har riktig oljenivå. Lyder kan komme fra å bruke for tykk olje viskositet i kaldt vær, noe som kan redusere flyten av olje i den øvre ventil tog, og slites ut motoren. Ventilen tog åpner og lukker motoren ventiler for å få drivstoff og olje.

Hint

  • Vask hendene godt med såpe og vann umiddelbart etter håndtering brukt motor olje for å unngå å få hudkreft. Du kjører risikoen for å få hudkreft når du gjentatte ganger får brukt motorolje på huden din i lange perioder.