Slik feilsøker en 2006 Subaru WRX som ikke vil starte

Slik feilsøker en 2006 Subaru WRX som ikke vil starte


Det kan være frustrerende når turbo 2006 Subaru WRX ikke vil starte, og du er sent til jobb eller skole. Heldigvis kan du følge noen enkle trinn for å feilsøke bilen rett i din egen oppkjørsel, sparer du tid og bekostning av tauing av bilen til et verksted. Du trenger noen grunnleggende verktøy som er lett tilgjengelig på de fleste lokale auto forsyne butikkene, og det vil ta deg mindre enn en time å utføre disse feilsøkingstrinnene på Subaru.

Bruksanvisning

1 Drei rattet i din Subaru og deretter prøve å vri om tenningsnøkkelen. Bilen kan ikke starte fordi hjulet er låst. Sørg for at bilen er engasjert i "Park". Hvis du har slått av Subaru uten å sette inn i "Park" den siste gangen du kjørte bilen, kan det være vanskelig å starte. Sjekk drivstoffnivået i gasstanken også.

2 Kontroller dekkene for å finne ut om ett eller flere hjul er reist mot fortauskanten. Hvis så, før du vrir tenningsnøkkelen, vri rattet bort fra fortauskanten for å løsne hjulene. Hvis bilen er utstyrt med en standard girkasse, sørg for at clutchpedalen er engasjert.

3 Åpne panseret og inspisere distributør cap. Hvis det er fuktig, kan det hende at Subaru ikke starte. Hvis den er skadet, må den byttes ut.

4 Jiggle rattet fra side til side. Subaru anti-tyveri-enhet kan hindre deg fra å dreie tenningsnøkkelen. Du må kanskje vri rattet helt til venstre eller høyre for å deaktivere enheten før du kan slå av tenningen.

5 Lytt for noen uvanlige lyder din Subaru gjør når du vrir om tenningsnøkkelen. Hvis det klikker eller bare delvis engasjerer, kan batteriet bli tømt eller korrodert. Kontroller batteripolene for korrosjon og rengjør dem om nødvendig. Bruk en batteritester for å finne ut om batteriet må lades eller byttes ut. Hvis batterinivået er lavt, kan du være i stand til å bruke en batterilader eller startkabler for å starte bilen.

6 Test av tenningslåsen på Subaru hvis batteriet er ladet, men bilen din fortsatt ikke vil starte. Slå tenningsnøkkelen til "On" posisjon og legge merke til om noen varsellamper på dashbordet tennes. Hvis ikke, og du er sikker på at batteriet er ladet, kan tenningsbryteren være skadet og må kanskje skiftes ut.