Slik feilsøker en 2003 Honda Accord

Slik feilsøker en 2003 Honda Accord


Diagnostisere og reparere bremsesystemet på 2003 Honda Accord hvis du er kjent med grunnleggende bilmekanikere og hvordan du bruker verktøy som en pipenøkkel og en momentnøkkel. Mange vanlige reparasjoner kan gjøres selv med litt kunnskap og litt tålmodighet. Første gangs reparasjoner kan ofte ta lengre tid enn anbefalt reparasjonstiden på grunn av fremmedhet med Accord motor. Det er viktig å nøyaktig feilsøke Accord før du begynner å kaste tid, penger og deler på bilen i håp om at du vil fikse det.

Bruksanvisning

1 Hook en OBD II scanner til din Honda Accord er OBD port, som ligger under konseptet på førersiden nær midtkonsollen. Bruk hendene til å ta av dekselet manuelt til OBD II porten på Honda. Slå på OBD II scanner og slå Honda tenningsbryteren til tilbehør posisjon. Erstatte eventuelle sensorer eller kretser som kommer opp på OBD II scanner. Hvis du trenger å slå opp feilsøke kode, bruker nettsteder som Autozone eller OBD-koder. Husk at selv om ECU (motorstyreenhet) kan avføle et problem med sensoren, kan de kretser eller elektriske koblinger som fører til sensoren også være feil.

2 Lytt til din Accord som du kjører. Hvis du legger merke til overdreven pedal pulse når du bremser eller metall-mot-metall sliping når bremsene brukes, så bør du kjøre sakte og forsiktig til et sted hvor du kan endre bremseklossene og fjerne rotorer for inspeksjon. Coast sakte til en stopp, slik at du ikke forårsake ytterligere skade på rotorene.

3 Løft Accord ved hjelp av et gulv jekk plassert under midten av motoren. Sett bukker under forsterkede rammekomponenter, sette i nødbremsen på og plassere klosser bak bakhjulene for å garantere at Accord ikke vil rulle bakover mens du arbeider på bremsene.

4 Inspiser rotorene mens calipers er fjernet. Rotorene bør ikke ha noen spor, ujevne overflater, støt eller rust. Hvis de gjør det, skru navet mutter med en momentnøkkel og ta rotorene til en bildeler butikken for restaurasjon. Hvis rotorene allerede er dukket, kan de være for tynn og må byttes med nye rotorer.

5 Fjern forhjulene ved hjelp av en momentnøkkel eller dekk jern. Koble bremseslange slangen som er festet til bøylen. Klem slangen som du trekker den av pluggen på caliper og stikke en kork i slangen for å hindre bremsevæske lekker ut. Bruk en momentnøkkel til å skru kalipperens festeboltene. Skru bremsekloss pinnene og fjern bremseklossene. Påfør et lag med monteringspasta til overflaten av bremsekloss shims og tørk vekk overflødig lim med en fille. Installer bremseklossene og shims inn i sporene på bøylen.

6 Trekk til caliper bolter med en momentnøkkel stilt inn på 80 fot-lbs. Sett på bremsen linjen slangen og sjekk master sylinderen for å se om du trenger å legge til noe mer bremsevæske hvis det lekket i det hele tatt i løpet av erstatningsprosessen. Pumpe bremsene et par ganger for å slippe ut luft ut av systemet til du føler trykket utjevnes når trykke inn pedalen.

7 Senk Accord og ta det for en prøvetur, og pass på at du ikke hører noen flere skrapelyder og har god bremsetrykket.