Slik feilsøker en 2003 Chevy Tracker 4x4

Basen 4x4 modellen av 2003 Chevrolet Tracker kom utstyrt med en 2,0-liters firesylindret motor. Det følger også med mange standard funksjoner, inkludert klut bøtte forsetene, en krom grill, 15-tommers ståldekk, servostyring, foran dørlommer foran og bak koppholdere, 12-volts strømuttak, klimaanlegg, en bakre sidehengslet dør og en mast antenne. Fordi Tracker er bygget med så mange komponenter og systemer kan det være vanskelig å finne et problem du har med bilen. En måte å feilsøke Tracker er en anmeldelse av generelle feilsøkingsteknikker og se om de kan hjelpe deg med å løse problemet.

Bruksanvisning

1 Sjekk stempelet ring satt inni motoren din når du ser svart sot på serpentin belte system. En eller flere av stempelringene kan være utslitt. Du bør også undersøke eksosventilene på Tracker motor for å sikre at ingen av dem er brent, slitt eller stikker.

2 Se på radiatoren og radiatorlokket når Tracker motor overopphetes mens du kjører. En ventil inne i radiatoren kan være tett eller radiatorlokket kan mangle. Se også på radiator slanger for å sikre at ingen av dem er sprukket, skadet eller lekker radiator væske. Skytingen timingen av motorens sylindere kan være feil og må justeres for å passe Chevrolet spesifikasjoner. Motoren fan kan ha en ødelagt, manglende eller feil blad.

3 Kontroller tomgangsstopp solenoid når du hører en ujevn tomgang kommer fra Tracker motor. Magnet kan bli skadet, løs eller defekt og må skiftes ut.

4 Undersøk girkasse modulator hvis Tracker har automatgir som skifter uberegnelig. Modulatoren kan være lekkende væske inn i bilens vakuumsystem. For både automatiske og manuelle girkasser bør du også sjekke overføring væske for å sikre at du har riktig mengde. Dobbeltsjekk den typen overføring væske du putter inn i motoren, se om det samsvarer med Chevrolet anbefalinger og se om det er tett eller skittent.

5 Hvis du lukter en muggen lukt inne i kupeen, sjekk varmeren kjernen av motoren din. Kjernen kan være utett frostvæske i gulvet på passasjerområdet.

Hint

  • Alltid konsultere med en kvalifisert Chevrolet mekaniker for å spare tid og penger når feilsøking og forsøker å gjøre reparasjoner selv.