Slik feilsøker en 2002 Buick bil som ikke vil starte

Slik feilsøker en 2002 Buick bil som ikke vil starte


Mange problemer kan oppstå i løpet av levetiden av et kjøretøy, inkludert å ha ingenting skjer når du vrir om nøkkelen i tenningen. Hvis du har en 2002 Buick bil som ikke vil starte, må du feilsøke årsaken til problemet. Problemer som kan føre til at bilen ikke starter inkludere en blåst sikring for tenningslåsen eller et batteri som har blitt tappet. Du kan feilsøke disse problemene med noen vanlige husholdning verktøy.

Bruksanvisning

Sjekk tenningsbryteren Sikring

1 Finn sikringen panelet under rattet på førersiden av bilen og ta av dekselet.

2 Trekk ut sikringen for tenningsbryteren med en sikring avtrekker. Hvis du ikke har en sikring avtrekker, bruke et par nebbtang. Se på diagrammet på baksiden av sikringsdekselet for å finne tenningslåsen sikring.

3 Undersøke sikringen for å se om det er svart, vises brent eller metallbåndet er skadet.

4 Sett inn en ny sikring i sikringspanelet og sett dekselet.

5 Sett nøkkelen i tenningen og forsøk å starte bilen. Hvis du hører en klikkelyd, men bilen starter ikke, kan starteren være dårlig.

Gå inn batteriet

6 Parkere en andre kjøretøy i nærheten av panseret på bilen. Kjøretøyene må være tett, men bør ikke røre.

7 Slå på ovnen fan i begge bilene. Dette vil gi beskyttelse i tilfelle en elektrisk bølge. Slå av alle andre tilbehør i kjøretøy som krever batteristrøm.

8 Koble den ene enden av et sett med startkabler til bilbatteriet å hoppe. Koble den positive klemmen på den ene enden av kabelen til batteriets plusspol på kjøretøyet. Koble den positive klemme på den andre enden av kabelen til den positive pol på den andre kjøretøy.

9 Gjenta trinn 4 for de negative klemmer på startkabler

10 Start andre bilen og trykker på gasspedalen for å øke motorturtallet. Prøv å starte bilen for å se om batteriet kan hoppet. Hvis batteriet ikke kan bli hoppet, er det sannsynlig døde og må byttes ut.