Slik feilsøker en 2000 Yamaha Grizzly

Slik feilsøker en 2000 Yamaha Grizzly


Yamahas verktøyet quad, Grizzly 600, er designet for heavy-duty arbeid og å krysse ulendt terreng. Som alle kjøretøy, kan det være visse forhold og omstendigheter som forårsaker denne ATV å ha problemer i drift, spesielt med å starte quad og tap av makt. Problemer med drivstoff, kompresjon, tenning og batteri kan alle være årsaker, og Yamaha anbefaler en rekke feilsøkingstrinn for å finne problemet og hvordan det kan løses.

Bruksanvisning

1 Kontroller drivstoffnivået. Hvis det ikke er nok drivstoff, refill og start motoren igjen.

2 Vri bensinkranen til "RES" og start motoren hvis ATV har drivstoff.

3 Vri bensinkranen til "Off" posisjon hvis det er nok bensin, og deretter fjerne drivstoffrøret og vri drivstoffkranen igjen. Hvis det ikke er drivstoffstrømmen, blir drivstoffkranen sannsynlig tett. Rengjør drivstoffkranen og prøver å starte quad igjen.

4 Prøv å starte Grizzly 600 med el-start for å avgjøre om det er kompresjon. Hvis det ikke er noen kompresjon, er dette sannsynligvis årsaken til en ikke starttilstand. Den quad bør tas til en Yamaha-forhandler for inspeksjon og reparasjoner.

5 Sjekk om tenningen er vått eller tørt. Hvis det er vått, tørk den ned med en tørr klut.

6 Fest plugghette og sørge for at det er jordet til chassiset etter tørking av tenningen. Forsøk på å bruke den elektriske starteren. Hvis tenn er bra, så tenningssystemet fungerer som det skal.

7 Skift ut tennpluggene og / eller justere gnistgapet til mellom 0,03-tommers og 0,04-tommers hvis gnist er svak eller det er ingen gnist. Hvis det er fortsatt ingen gnist, deretter ta 2000 Grizzly til en sertifisert Yamaha-forhandler for reparasjon.

8 Prøv å starte Grizzly med elektrisk starter. Hvis motoren snur seg fort, da batteriet er ladet og fungerer som den skal. Hvis motoren snur seg sakte, så batteriet må lades, og alle tilkoblinger kontrolleres. Hvis motoren fortsatt snur seg sakte, må du skifte ut batteriet.

Hint

  • Aldri sjekke drivstoffledningen i nærheten av åpen flamme eller mens røyking.
  • Håndter batterier med forsiktighet og mens iført vernebriller. Batterier inneholder svovelsyre som er giftig og kan brenne. Batterier produserer også eksplosive gasser så ikke håndtere dem mens du røyker eller i nærheten av en flamme.