Slik feilsøker en 1993 Dodge Dakota Med en bremsepedal som går til Floor

Slik feilsøker en 1993 Dodge Dakota Med en bremsepedal som går til Floor


Chrysler Corporation introduserte Dodge Dakota i 1987. 1993 Dodge Dakota basismodellen hadde to-wheel drive og en fem-trinns manuell girkasse, med 2,5-liter, in-line firesylindret motor. En valgfri 3,9-liters V-6 eller 5,2-liters V-8 var tilgjengelig i den oppgraderte trimme pakker. Den grunnleggende bremsesystemet på 1993-Dakota besto av fremre ventilerte skivebremser og bakre trommelbremser. Bremsepedalen går til gulvet i lastebilen når du stopper er nesten alltid en indikator på at det er en lekkasje og luft kommer inn i systemet.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Dakota. Kontroller bremsevæskebeholderen nivå. Bremsevæsken skal være på "Full" -merket hvis bremseslanger fungerer godt, og bremsedeler er ikke så langt slitt. Hvis bremsevæsken er lav eller reservoaret er tomt, fyller reservoaret helt med bremsevæske, og deretter sette hetten tilbake på reservoaret.

2 Løft forsiden av Dakota med en jack. Place bukker rett innenfor nedre kontroll armer, under hvert bilde rail. Senk lastebilen på bukker. Plasser bremseklosser bak begge bakhjulene av lastebil.

3 Lå under den fremre støtfangeren på Dakota. Spør din assistent til forsiktig sitte i førerhuset på lastebilen. Be ham om å trykke på bremsepedalen forsiktig. Inspiser bunnen av lastebilen for en bremsevæske vanndam buildup, samtidig som du lytter til en lys hvesende støy fra noen av de fremre bremseslanger.

4 Flytt deg selv under overføring, og kontrollere doseringsventilen, rett under førersetet på rammen av lastebilen. Har din assistent trykke inn bremsen igjen. Hvis du finner en lekkasje fra bremseslanger eller en brems-line montering, må du skifte ut bremsen linjen. blø alltid hele bremsesystemet etter å ha byttet noen bremseslanger. Hvis du fortsatt ikke har funnet en lekkasje i fremre bremsesystemet, går du videre til trinn 5.

5 Spør din assistent til å gå ut av bilen. Hev lastebilen ut av bukker. Senk bilen til bakken. Flytt bremseklosser foran forhjulene på bilen. Hev baksiden av lastebilen, og plassere jack stå i hver ende av akselen bolig. Senk lastebilen på bukker. Kontroller bremsevæskebeholderen, og fyll den etter behov.

6 Be assistenten å lene seg tilbake inne i lastebilen. Lå under den bakre støtfangeren på bilen. Inspiser bakhjulene på innenbords siden, og bakbremsen bakplatene, for fuktighet. Spør din assistent til å dytte forsiktig på bremsepedalen til gulvet. Undersøk mulige bremsevæske lekkasjer ved å se etter fuktighet under lastebilen. Følg nøye med på baksiden av bremse bakplatene, samt "T" formet proporsjone ventil montert på bakakselen bolig.

7 Senk bilen til bakken hvis du ikke finner et synlig bremseslange lekkasjen hvor som helst på lastebil. Hvis pedalen går i gulvet, og du ikke mister bremsevæske, må du erstatte brake master sylinder eller bremsen vakuum booster.

Hint

  • Når du blør hele bremsesystemet etter å erstatte noen av brems linje komponentene på denne lastebilen, må du utføre en cross-blø. Start med blødning passasjer bakhjulet sylinder, deretter videre til førerens foran caliper. Bleed fører bakhjulet sylinder, etterfulgt av passasjeren foran caliper. Dette vil fjerne all luft som er i bremseslanger.