Slik feilsøker DISH Network Remote

Den oppvask-nettverket fjernkontroll lar deg styre receiveren for DISH Network service. Fjern har avanserte funksjoner, og kan brukes til å styre andre enheter, for eksempel TV, hvis det er riktig programmert. Når det er vanskeligheter med fjernkontrollen, vil disse funksjonene ikke fungerer som den skal. Feilsøking av DISH Network fjern begynner med å tilbakestille fjern selv.

Bruksanvisning

1 Ta av batteridekselet på fjernkontrollen og ta ut batteriene. Skift ut med nye batterier, tar seg ikke å blande nytt med gammelt. Selv om batteriene fortsatt ser ut til å ha en kostnad, kan dette svekke den eksterne fungerer.

2 Kontroller enhetskoden for enheten du ønsker å kontrollere. Trykk og hold modusknappen for enheten til alle tastene på fjern lys opp, og slipp. Angi enhetens kode tre-sifret (se ressurser), og trykk deretter på (#) tasten for pund. Hvis moduslampen blinker tre ganger, sjekk for å se om enheten er nå fungerer.

3 Tillat fjernkontrollen til å skanne for enheten. Utføre en automatisk skanning kan finne dine enheter uten å måtte programmere hver enkelt manuelt. Slå på enheten du ønsker å ha den fjerntilgang, velg modus for enheten på fjernkontrollen. Trykk på "Address" -knappen, og sørg for moduslampen blinker langsomt før du fortsetter. Trykk på "Power" -knappen, og deretter bruke piltastene til å skanne gjennom kodene. Når riktig kode er nådd, vil enheten slås av. Trykk på "Address" -knappen for å lagre adressen til fjernkontrollen.