Slik feilsøker det elektriske systemet i en Jeep Grand Cherokee

Når mange mennesker tenker på SUVer, tror de Jeep Grand Cherokee. Denne velkjente mid-size SUV har eksistert en stund, men tror ikke det betyr at de har perfeksjonert det elektriske systemet. De har ikke det. Jo lenger du holder bilen din, jo flere elektriske problemer du sannsynligvis til å se.

Bruksanvisning

1 Vokt dere for lekkasjer fordi de kan føre til elektriske problemer fra klimaanlegg til cruise control feil. Vakuumledningene, spesielt, er utsatt for små lekkasjer vakuum. Patch eller erstatte linjene.

2 Vurdere et mulig problem med PCM eller ECM datamaskin hvis flere elektriske problemer eksisterer, fra gjentatte ganger blåst sikringer til målere som går floke. Når det er så ille, må du kanskje erstatte PCM. Noen Cherokee eiere har spart penger ved å kjøpe en ombygd en. Ta en titt på oksygen. Hvis de synes ganske skadet, må du erstatte dem også.

3 Se om du bytter ut tenningsnøkkelen vil hjelpe hvis noen elektriske komponentene fungerer når nøkkelen er i startposisjon, men alt motoren gjør er gi klikkelyder når du prøver å starte den. En annen mulighet i Jeep Cherokee er en blåst sikring i sikringsboksen under panseret. Dette er nær batteriet.

4 Undersøk batteriet grundig før de bestemmer seg for å erstatte det, spesielt hvis noen av dine elektriske komponenter fortsatt arbeid. Rengjør batteripolene og inne i batterikablene. Vær sikker på at koblingene er fast. Jeep Grand Cherokee målere og drivstoffpumpen fungerer ikke når batteriet er lav eller død.

5 Forbered deg på mye arbeid dersom symptomene peker mot en lekk varmeapparat kjerne, et vanlig problem i Grand Cherokee Laredo. For å komme til varme kjernen, må du fjerne dashbord, konsoll, PC og kjølevæske tank. Vær svært forsiktig med reattaching alt eller du fullføre jobben og finne et helt nytt sett av elektriske problemer.