Slik feilsøker den bakre Heat på en 2002 Ford Explorer

Slik feilsøker den bakre Heat på en 2002 Ford Explorer


Fords 2002 Explorer SUV bruker gjennomstrømningen av oppvarmet eller avkjølt luft for å gi komfortabel hytte temperaturer. Bilen inkluderer vents og registre plassert strategisk rundt bilen, inkludert de bakre benplassen, for å hjelpe med denne prosessen. Air er innspill til hytta gjennom et luftinntaksgitteret i bunnen av frontruten. Problemer med Explorer bakre varme kan bli korrigert.

Bruksanvisning

1 Fjern alle løse gjenstander som kan blokkere de bakre foten godt ventilasjons registre hvis baksiden varmen ikke fungerer. Coats, shopping, førstehjelp prosjektpakker og andre gjenstander kan blokkere luft fra å bevege seg gjennom bilen.

2 Se etter faste gjenstander som kan ha blitt løsnet som kan blokkere ventilene. Sent på markedet bil lydinstallasjon fagfolk ofte installere lydutstyr som forsterkere under setene. Sørg for at slikt utstyr ikke løsner og blokkerer ventilen. En forsterker plassert foran en varmluftsgitteret kan bli overopphetet.

3 Velg riktig sone posisjon på luftstrøm kontroll. Se etter en kontroll på dashbordet som inkorporerer ikoner av en person sittende. Identifiser et ikon med pilen peker på føttene av personen og velg det. Slå viften (vifte) bytte til en høy posisjon, sikre varmekontrollen er i det røde området, i nærheten av sentrum dash vents og prøve å varme opp bak igjen.

4 Se etter hjelpe kontroller for oppvarming bak. Noen Explorers har en klimakontroll funksjon i konsollen over forsetene for andre rad, og i headliner for tredje rad. Sørg for at disse er på i tillegg til de kontrollene foran på en analog-stil varme system. De er uavhengige hvis varmesystemet er digital type.