Slik feilsøker den 37AV50U

Toshiba 37AV50U er en 37-tommers LCD HD-TV med ni separate innganger, inkludert et par HDMI innganger og et par komponent-innganger for HDTV signaloverføring. Hvis 37AV50U ikke fungerer slik det skal, i stedet for å bruke mye tid og penger på å ha en profesjonell tekniker ta en titt på det du kan ta noen minutter å feilsøke den. Ved feilsøking 37AV50U kan du være i stand til å bare løse problemet uten å måtte ringe en tech.

Bruksanvisning

TV vil ikke starte opp

1 Sjekk strømkabelen koblet til 37AV50U og sørge for at det er riktig plugget inn i veggen.

2 Sjekk LED-lys på 37AV50U. Hvis det er grønt settet fungerer som den skal; hvis lyset er rødt som betyr at TV er i "Stand By" -modus, og kan ikke bli drevet opp av fjernkontrollen. Hvis lyset er rødt, trykk på strømknappen på TV for å slå på apparatet.

3 Skift ut batteriene i fjernkontrollen og trykk deretter på power-knappen på fjernkontrollen for å slå på apparatet.

37AV50U viljestyrke opp, men det er ikke bilde

4 Kontroller kabelen som kommer fra veggen og sørg for at den er riktig koblet til 37AV50U. Vri enden av kabelen med urviseren på inngangen på fjernsynsapparatet til enden av kabelen er festet til tilkoblingen på fjernsynet.

5 Sikre alle videokablene er koblet til 37AV50U er riktig tilkoblet. Se på baksiden av TV-konsollen, og finne alle kablene som er satt inn i en flekk merket "Video In". Skyv kablene inn inngangene for å sørge for at ingen av dem har kommet løs. Følg video kabler fra TV til videokilden, som en kabelboks, og sørge for at kabelen er satt helt inn i utgangene.

6 Finn "Video 1" inngang på baksiden av TV-apparatet. Det vil være to sett med innganger for "Video 1", inkludert en S-Video-inngang og en gul komposittinngang. Hvis begge inngangene blir brukt, koble en av dem. "Video 1" vil bare fungere hvis bare én inngang brukes.

7 Endre kanalen for å se om en annen kanal ser bedre. Det kan være selve stasjonen har kringkastings problemer.

8 Trykk på "Input" -knappen på TV eller fjernkontrollen for å sikre at du har valgt riktig inngang. Hver gang du trykker på "Input" -knappen en annen inngang vil bli valgt. Bla gjennom alle innganger ved å trykke på "Input" -knappen til du har innspill du leter etter.

9 Trekk ut strømledningen kommer fra 37AV50U fra stikkontakten, vent i fem sekunder og koble den tilbake inn i veggen. Dette vil tilbakestille TV.

Problemer med lyden

10 Kontroller kabelen som kommer fra veggen og sørg for at den er riktig koblet til 37AV50U. Vri enden av kabelen med urviseren på inngangen på fjernsynsapparatet til enden av kabelen er festet til tilkoblingen på fjernsynet.

11 Sikre alle lydkablene er koblet til 37AV50U er riktig tilkoblet. Se på baksiden av TV-konsollen, og finne alle kablene som er satt inn i en flekk merket "Audio In". Skyv kablene inn inngangene for å sørge for at ingen av dem har kommet løs. Deretter følger lydkabler fra TV til lydkilden, som en kabelboks eller hjemmekinoforsterkeren, og sørge for at lydkablene er satt helt inn i utgangene.

12 Endre kanalen for å se om en annen kanal ser bedre. Det kan være selve stasjonen har kringkastings problemer.

1. 3 Trykk på volum opp-knappen for å sørge for at volumet er skrudd opp nok. Dette vil også ta fjernsynet ut av "Mute" -modus, som kan være en annen grunn til at du ikke får lyd.

14 Trekk ut strømledningen kommer fra 37AV50U fra stikkontakten, vent i fem sekunder og koble den tilbake inn i veggen. Dette vil tilbakestille TV.