Slik feilsøker Color på en Sharp 42 Flat Screen

Slik feilsøker Color på en Sharp 42 Flat Screen


Flat-TV er populære forbrukerelektronikk med svært fleksible bruksområder. De kan brukes som TV, samt dataskjermer og kan plasseres på vegger eller bordplater. På grunn av sin popularitet de er masseprodusert for å holde tritt med etterspørselen. En av de største flat produsenter er Sharp, som gir mange forskjellige størrelser, inkludert 42 tommers modeller. På grunn av masseproduksjon, de kan ha mangler eller problemer, inkludert problemer med fargekvalitet. Det er mulig å bøte på dette problemet fra hjemmet uten behov for en reparasjon spesialist.

Bruksanvisning

Slik feilsøker Color på en Sharp 42 Flat Screen

1 Koble fra alle enheter som er koblet til TV-apparatet og slå den av. Slå den på igjen og koble enhetene sikkert til deres innspill. Test enhetene én om gangen for å kontrollere om problemet har å gjøre med de enheter eller inngangene. Også justere bildemodusinnstillinger på enhetene og sikre komponentkablene er koblet til de riktige inngangene.

2 Hvis noen av enhetene er koblet sammen med komponentkabler, kan en defekt plugg forvrenge fargekvalitet. Komponentkablene skille signalene i tre farger (rød, grønn og blå) og hvis pluggen er defekt så hvilken som helst farge kan være mangler fra bildet. Prøv å erstatte komponentvideokabelen i tilfelle det har blitt skadet eller bli ødelagt.

3 Juster innstillingene på TV ved å gå til menyen. TV-ene er satt til altfor lyse innstillinger for showroom formål og må justeres for ditt hjem. Veksle bildet tone og også fargetemperaturen. Juster innstillinger basert på din visningsvinkel og avstand til å finne den rette kombinasjonen. En videokalibrerings DVD kan brukes til å justere den fjernsynsfargekvalitet.

4 Juster belysning i rommet eller visningsområdet hvis mulig. Den type belysning kan også påvirke hvordan bildekvaliteten blir vist på skjermen. En dimmer område er bedre for bildekvaliteten.