Slik feilsøker Chevy Truck problemer

Slik feilsøker Chevy Truck problemer


Chevrolet lastebiler er kjent for holdbarhet og service, men dette betyr ikke at det ikke vil være en tid når noe går galt. Moderne lastebiler, med interne datastyrt diagnosesystemer, avsluttet for å hindre skade på motoren eller forhindre at motoren starter om et system ikke fungerer som det skal. Denne artikkelen belyser de mest vanlige problemer og noen enkle trinn for å få din Chevy lastebil oppe og går.

Bruksanvisning

Slik feilsøker Chevy Truck problemer

1 Sjekk Recall Kunngjøringer:
Defekte deler kan være årsaken til problemet. Alle lastebiler, uavhengig av produsent eller modell, har hatt deler tilbakekalt. Noen minner er mer kritiske enn andre for å holde lastebilen i tjenesten. The National Highway Traffic Safety Administration er den offisielle amerikanske myndigheter som har ansvaret for å minne om lastebiler og utstedelse av teknisk service bulletiner. Kontroller modell Chevy lastebil fra gratis NHTSA tjenesten er tilgjengelig på nhtsa.dot.gov. Undersøke "Defekte Investigations" -delen, siden en tilbakekalling kan snart bli utstedt. Les flere detaljer om tilbakekalling på AutoRecalls.us (se lenker i Resources).

2 Merk Engine Lights:
Chevrolet lastebiler er konstruert med en rask diagnostisk system som kjøres når motoren startes. Hvis lysene kommer på (eller ikke gå ut etter oppstart), merk formen på lys eller koden som vises. De vanligste problemene er indikerte av lys og oversettelser for kodene er listet opp i Chevrolet brukerhåndboken. Dersom det mangler manual, sjekk på nettet ved å søke under "Chevrolet lastebil" og "Feilkode (og antallet)." Hvis ingenting kommer fra dette søket, problemet er mest sannsynlig noe en mekaniker må reparere.

3 Ta hensyn til motor støy:
Slå av motoren og starte motoren for å finne ut om lyden er en vanlig funksjon, eller bare en engangsforeteelse. Hvis lyden er der fortsatt, åpne panseret og lytte for å se hvilken del av motoren gjør støy. Lyder fra belter er lett å høre og finne. Radiator støy er også åpenbar. Hvis du ikke er kjent med motoren struktur, bruker motoren skjematisk diagram plassert på baksiden av lastebilen brukerhåndboken.

4 Isoler Spesifikk Problem:
Noen av de vanligste problemene er:

Lastebil vil ikke starte: Kontroller gassmåler for å sørge for at det er drivstoff. Sjekk instrumentpanelet for å se om målere registrere. Hvis disse er flat, er problemet i det elektriske systemet eller batteriet. Problemet kan også være i drivstoffsystemet. Se også på lastebilen distributør og vaske av tennplugger og ledninger. Gyse eller nøling når farten:
Unngå billig drivstoff i ekstremt kaldt vær siden oktantall er ikke høy nok for lastebil for å fungere skikkelig i minusgrader. Sett av tid for motoren varmes opp før rask akselerasjon. Den gyse kan også være forårsaket av hindringer i drivstoffledningen. Prøv å endre drivstoffilteret for å løse dette problemet. Også bekrefte at problemet er ikke med katalysator. Mange land krever sjekker hvert år eller to, men hvis lastebilen er ny eller over fire år, kan denne enheten være årsaken til dette problemet. Akselerasjon Surge når du kjører eller med Start
Trekk over til siden av veien og undersøke gasspedalen. Sjekk gulvmatte for å sørge for at det ikke har beveget seg under gasspedalen. Noen lastebiler har blitt tilbakekalt som følge av akselerasjon overspennings problemer; bekrefte lastebil ikke er i denne gruppen ved å sjekke nettstedet oppført i trinn 1 i den første delen av denne artikkelen. Problemer i manuell giring mellom Gears:
Hvis dette problemet skjer når motoren er varm, må du installere et nytt filter og endre overføring væske. For skiftende problemer mens starter, unngå å kjøre lastebilen som vanlig transport, men ta det inn for en diagnostisk test. misfiring:
Endre tennplugger og ledninger. Sjekk sensorene for å sikre at data som sendes er riktig.

Hint

  • Flere nasjonale deler kjeder tilbyr gratis diagnostisk testing som gir motoren problem koden. Hvis lastebilen kjører, sjekk for å se om en av disse butikkene ligger i nærheten, og ta det å bli diagnostisert. Koden vil tilby et utgangspunkt for å korrigere problemet.
  • Aldri kjøre lastebil når alvorlige problemer er mistenkt. Alvorlig skade på motoren kan raskt oppstå. Når du er i tvil, har lastebilen tauet for diagnostiske tester.