Slik feilsøker Automatic Transmission Problemer

Slik feilsøker Automatic Transmission Problemer


Den automatiske girkassen, som består av tannhjul, band og clutcher, har sitt arbeid kutte ut for det. Gjennom et system av uteksaminert tannhjul, automatgir must par med motoren veivaksel og overfører kraft til drivakselen, deretter videre til drivhjulene. Overføring væske, drevet av en pumpe gjennom ulike kanaler og ventiler, arbeider under høyt trykk og varme for å smøre, kul og aktiverer de forskjellige transmisjonskomponenter. Når sendingene begynner å lekke, lukter vondt eller slip, prosedyrer må utføres for å finne feil på systemet eller komponenter.

Bruksanvisning

1 Sjekk ditt instrument dash panel for ethvert lys som leser "Check Engine". Hvis du har hatt problemer med overføring og dette lyset vises, kan det forholde seg til sendingen, en av sensorene eller et vakuum problem. Ta bilen til en forhandler eller bilverksted anlegget slik at det kan koble opp en kode skanneren til multi-pinners kontakt under dashbordet. Mekanikeren vil lese en "trøbbel" kode og viser til en kode bok å dechiffrere sin mening. Dette vil avgjøre nøyaktig system, del eller sensor som trenger service.

2 Sett bilen i park eller nøytral med nødbremsen sett. La motoren gå på tomgang mens du heve panseret. Påse at motoren er varmet opp. Finn overføring væske peilepinnen. Trekk peilepinnen fra påfyllingsrøret og tørk til slutt ren med en fille. Sett peilepinnen inn i påfyllingsrøret til den når bunnen, og trekk den ut. Les nivået. Væskenivået bør være i nærheten av eller på "Hot" -merket på pinne. Hvis det står under, bruk en overføring trakt for å legge til riktig mengde væske.

3 Smell peilepinnen og prøve å skille noen stygg lukt. Væsken bør ikke ha en brent lukt. En brennende lukt indikerer overopphetet væske og et brudd ned i viskositet. Overoppheting problemer knyttet til hauling svært tung last, langvarig kjøring i oppoverbakke, en tilstoppet overføring filter eller tilstoppede overføringslinjer som fører til radiatoren.

4 Legg merke til at fargen på girolje. Det skal vises rødt, ligner kirsebær hostesaft. Væske som ser skyet, brun, svart, skummende eller skummende poeng til forurenset væske. Fluid dette dårlig kan også oppdages ved å kjøre væske mellom fingrene. Hvis du føler noen sandkorn, betyr det små partikler av skitt, rust eller metallspon har skrevet overføringen saken. Overføringen vil trenge en komplett væske og filterbytte.

5 Lytt for eventuelle summende eller surrer lyder kommer fra nærheten av overføringen. Slike lyder kan tyde på et lavt væskenivå. Sjekk væskenivået og toppen av. Disse lydene kan også indikere en defekt momentomformer, i så fall trenger du en mekaniker for å bekrefte diagnosen.

6 Se etter tegn girolje har lekket på fortauet eller garasje gulvet. Små pytter av rød væske vil vise lekkasje fra noen punkt. Hev bilen med gulvet jack og sted fire bukker under rammen i hver ende. Påse at motoren er slått av. Skyve under bilen med en butikk lys og se etter tegn på lekkasje.

7 Sjekk for lekkasje rundt peilepinnen påfyllingsrøret, girkasse pan pakning, speedometer kabelen ring skrue og avtappingspluggen. Du kan bruke en egnet stikkontakt eller skiftenøkkel til å stramme disse stedene og stoppe lekkasjen. Se hvor overførings kjøligere linjer, og passer inn i transmisjonskassen og på sine forbindelser til den nedre radiator. Pass på at slangeklemmer og beslag passe perfekt med ingen tegn til kutt eller lekkasjer. Se for enhver lekkasje på forsiden av overføringen der den møter klokkehus ryggplaten. En lekkasje her indikerer en front overføring inngang segl. Ser på overførings bakre hale akseltetning for lekkasje. Disse områdene krever store selene for å reparere.

8 Se etter noe å skli under normal kjøring, særlig under akselerasjon. Enhver glidning i girene mens de skifter punkter til et lavt væskenivå eller forurenset væske. Hvis væsken kommer i god stand og har riktig nivå, vil glidning peke på de indre overførings band og klør som gjør at girene til å engasjere seg. Slitte band og klørne må repareres av en sending butikk. Eventuelle clunking lyder, eller forskaling mens sendingene skifter gir, kan signalisere slitte nålelagre i akselen eller end kurs.

Hint

  • Noen eldre transmisjoner hadde vakuum modulator membraner er montert på siden av transmisjonshuset. Kontroller vakuumledningene der for sprekker eller utkobling. Overføringen vil skifte sent eller vanskelig hvis vakuumet signalet er svakt eller mangler.