Slik feilsøker AC på en 1996 Chevy S10 2,2 Liter

Slik feilsøker AC på en 1996 Chevy S10 2,2 Liter


Det er virkelig ikke noe gøy når AC ikke fungerer på din Chevy S10. Hvis det er noen virkelig varmt vær på vei, hvorfor ikke feilsøke systemet? Du kan finne at du kan løse problemet med en gang på egen hånd. Med en spesiell UV kit fra din auto deler butikken, feilsøking AC-systemet er et blunk.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på S10.

2 Finne AC-kompressor foran motoren. AC kompressor har et belte festet til motoren slik at den blir når du kjører.

3 Spør din venn til å starte motoren mens du ser og lytter til motoren. Få vennen din til å slå på AC. Lytt for bilen motorens turtall for å endre. En arbeider AC kompressor vil gjøre en klikkelyd når den slås på og vil endre turtallet på motoren på grunn av belastningen av makt. Hvis du ikke merke en endring i motorens turtall og ingen klikkelyd, så sjekk de elektriske forbindelser til kompressoren. Hvis du arbeider på et AC system hvor beltet er fjernet fra AC-kompressor, så sørg for at AC kompressoren ikke er frosset. Du kan slå skivene på AC kompressoren for å kontrollere at den beveger seg. Hvis den ikke beveger seg, så du trenger en ny kompressor før du går videre.

4 Finn strøminntaket filler ligger på en av strømledningene inn i AC kompressoren. Noen ganger er det en beskyttende svart cap som du kan slå mot klokken for å fjerne.

5 Åpne UV kit. I den vil du finne spesielle Freon, fugemasse, UV briller og UV-lys.

6 Trykk på Freon kan på innløpstilkobling og klem på avtrekkeren for å fylle AC system.

7 Kjør bilen en stund med AC på.

8 Parkere bilen og åpne panseret igjen. Ta på deg brillene og skinne i UV-lys rundt strømledningene og kompressor. Prøv å se om du kan finne en lekkasje i systemet. Du vil være i stand til å se lekkasjen med spesielle briller og lys. Hvis det er en stor lekkasje, så du må skifte den delen. Hvis det er et pinhole lekkasje, går du videre til neste trinn.

9 Trykk kan av sealer over innløpet tilkoblingen og trykk på avtrekkeren. La den kan fylle AC-systemet. Dette fugemasse bør stoppe et pinhole lekkasje og få din AC system blåser kald luft igjen.