Slik Doner Mobile Home Windows

Slik Doner Mobile Home Windows


Bytte vinduer på mobilen hjemme kan forlate deg med en brukt sett av vinduer du ikke er sikker på hva du skal gjøre med. Hvis du har mobil hjem vinduer du ikke lenger trenger, donere dem til en veldedig organisasjon kan være den beste måten å bli kvitt dem. Mange veldedige organisasjoner godta brukte mobile hjem deler for å gi til familier i nød. I tillegg donasjoner av brukte elementer er ofte kvalifisert for en skattemessig fradrag.

Bruksanvisning

1 Sørg for at dine brukte mobile hjem vinduer er i god stand. Veldedige organisasjoner ønsker ikke donasjoner av søppel. Spør deg selv om du ville være glad for å få vinduene hvis du var i nød.

2 Rengjør vinduene og foreta eventuelle nødvendige reparasjoner. Veldedige organisasjoner er mer sannsynlig å akseptere vinduene hvis de ser ut som de har blitt tatt vare på.

3 Finn en veldedig organisasjon som godtar brukte mobile hjem deler. Goodwill, Frelsesarmeen, eller Habitat for Humanity er gode steder å begynne fordi de oppussing boliger og biler for salg eller donasjon, og de er også nyttige ressurser for andre veldedige organisasjoner i samfunnet. Du kan søke på nettet etter andre veldedige organisasjoner, så vel. Noen gir sine inntektene til bestemte grupper av mennesker, som barn eller veteraner, slik at du kan være i stand til å velge hvem du ønsker å hjelpe.

4 Bestem markedsverdi for dine mobile hjem vinduer. Det er ingen definitive måte å gjøre dette på, men vurdere alder og mengden av slitasje på vinduene. Du kan også sjekke med forhandlere, på eBay, eller i avisen klassifisert delen for å se priser på sammenlignbare elementer.

5 Gi dine vinduer til en 501 (c) (3) ideell organisasjon hvis du ønsker å motta et skattefradrag for din donasjon. Spør organisasjonen til å fremlegge bevis for deres nonprofit status, eller søke i organisasjonen i IRS-publikasjon 78 (www.irs.gov/charities/article/0,,id=96136,00.html).