Slik deaktiverer en O2 Sensor

Slik deaktiverer en O2 Sensor


Oksygen, ofte kalt O2 sensorer, måle luft / drivstoffblanding, som det brenner i motoren din. The O2 sensor bidrar til å sikre riktige forurensningsnivåer opprettholdes. Hvis du liker å tinker med bilen din, eller legge ytelse deler for å øke hestekrefter, for eksempel en større spjeldhus, lystgass eller overskrifter, O2 sensoren vil trolig fortelle ECU motoren produserer for mye forurensning og "Check Engine" lys vil lyse. Det kan også føre til at ECU å kalibrere og hindre din innsats for å legge hestekrefter til din bil. For å unngå dette, kan du deaktivere O2 sensorer.

Bruksanvisning

1 Finn O2 sensorer på bilen din. Hvert kjøretøy har minst en O2 sensor, men de fleste har fire. Inspiser begge eksosmanifolder og inspisere ned rør som strekker seg ut av eksosmanifolder. Du vil sannsynligvis finne en sensor i hver manifold og ned røret. The O2 sensor ser ut som en hvit tennplugg og har en grønn ledning som strekker seg ut fra toppen av den.

2 Følg den grønne ledningen fra O2 sensor, og finn ledningsnett som kobler til det.

3 Trekk ut O2 sensoren fra ledningsnettet, og knytte den grønne ledningen inn i en loop.

Hint

  • Du kan fjerne O2 sensor fra bilen med en skiftenøkkel, men du må ha en plugg for å træ inn i O2 sensor bung, for å holde avgassene fra rømmer manifolden eller rør.
  • Hvis du fjerner eller deaktiverer O2 sensor, vil du ikke passere state kjøretøy utslipp testing, så denne endringen er rutinemessig brukt av de som bruker sine kjøretøy for off-road eller spor racing formål.