Slik deaktiverer elektriske scootere

Slik deaktiverer elektriske scootere


Elektriske scootere er en allsidig transportmiddel for eldre, for mennesker med nedsatt funksjonsevne og også folk som bare ikke føler for å gå. Mange elektriske scootere bruke en forseglet syrebatteri. Ifølge scooter Catalog, har et forseglet blysyrebatteri en fordel fremfor andre batterier i at det "trenger ikke filtrert vann som skal tilsettes, kan brukes i en hvilken som helst posisjon, og kan brukes i umiddelbar nærhet til mennesker og følsomt utstyr uten korrosjon fare . " Den enkleste måten å deaktivere alle typer elektrisk enhet er å bare fjerne eller deaktivere batteriet.

Bruksanvisning

scooter spionasje

1 Slå scooterens strømbryteren, ellers risikerer du å gi deg selv et elektrisk støt mens tukling med ledningene.

2 Finn strømkilden av scooter. På en elektrisk scooter vil du ofte ha et batteri som driver en liten motor. De fleste strømkilder er mot baksiden av kjøretøyet. Hvis du arbeider med en elektrisk scooter spesielt for de med nedsatt funksjonsevne, må du kanskje en skrutrekker for å fjerne et panel som omslutter batteriet terminal.

3 Finn strømledninger eller ledningene som fôrer strøm fra batteriet selv til motoren eller kontrolleren.

4 Koble ledningene som kobler batteriet til motoren og kontrolleren. Noen scootere vil ha mer enn to batterier. Pass på at du kobler ledningene fra begge batteriene.