Slik deaktiverer alle Kontakt & SMS Tekst Synkronisering på Min Sprint Curve 8330

Blackberry Curve 8330, i likhet med alle Blackberry-enheter, er designet for å tillate deg å holde kontakten til datamaskinen eller kontoret mens du er på farten. For Blackberry til å fungere som en forlengelse av kontoret eller skrivebordet, bruker den en prosess som kalles synkronisering for å sørge for at de kontakter, e-post og kalenderoppføringer på Blackberry samsvarer med informasjonen på PCen eller bedriftens server. SMS-meldinger blir ikke synkronisert, men de er støttet opp når du sikkerhetskopiere enheten.

Bruksanvisning

Deaktiver Kontakt Sync

1 Dobbeltklikk på Blackberry Desktop Manager-ikonet for å åpne opp programmet.

2 Koble Blackberry Curve til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med enheten.

3 Klikk på "Organizer" på venstre side av vinduet. Klikk på haken ved siden av "Address Book" for å fjerne det, og din kurven vil ikke lenger synkronisere kontaktene dine.

4 Velg "Blackberry Curve 8330" på venstre side av vinduet. Klikk på "Device Options" i midten av programmet for å åpne opp vinduet Alternativer.

5 Klikk på "Backup" -fanen øverst i vinduet Alternativer. Klikk på alternativknappen ved siden av "Custom" under "Anbefalte Backup Settings" -området. En liten boks åpnes.

6 Klikk den tomme boksen ved siden av "Datatype" for å plassere haker ved siden av alle elementene. Bla ned til du finner "SMS-meldinger." Klikk på haken der for å fjerne det, og klikk deretter "OK". Din Curve vil ikke lenger sikkerhetskopiere tekstmeldingene.