Slik Clear Up Unnlatelse av å vises i California for trafikk

Slik Clear Up Unnlatelse av å vises i California for trafikk


I California, når en bilist ikke møter til en planlagt rettsmøte på en trafikk brudd, så det bilist er underlagt en rekke sanksjoner, inkludert en bot, suspensjon av deres førerkort og å ha en arrestordre utstedt mot dem. Den måten å rydde opp en unnlatelse av å synes saken er å snakke med en dommer ved domstolen der saken ble utstedt og forklare dommeren at feilen oppstod.

Bruksanvisning

1 Få din historie rett og satt sammen slik at du kommer til å påberope seg før dommeren. Samle noen papirer som kan hjelpe din sak. Hvis du unnlater å dukke skyldes forhold utenfor din kontroll, som en alvorlig sykdom eller et forsinket fly, få skriftlig bevis for å gi til dommeren. Eller, hvis du unnlater å dukke skyldtes en unngåelig omstendighet, som du har glemt eller rett og slett bestemt seg for ikke å gå, skrive et brev om unnskyldning til retten å ta med deg når du vises før en dommer.

2 Gå til Superior Court grenen hvor feil å vises ble utstedt og snakke med domstolen kontorist. Du trenger ikke en avtale; bare kommer den første tingen i morgen og forklare at du vil klare opp en unnlatelse av å vises og kontorist vil tildele deg til en rettssal og motta noen papirer du måtte ha. Gi ekspeditøren den opprinnelige papirarbeid, men beholde kopier som referanse. Fortsett til den tildelte rettssalen og vente til ditt navn kalles.

3 Før din sak dommeren når du har sjansen. Forklar omstendighetene bak unnlatelse av å dukke opp, be om unnskyldning og be dommeren om lempning. Hvis du ga noen papirer til ekspeditøren, vil det ha blitt sendt videre til dommeren og gjennomgått av ham før du har en sjanse til å snakke, så kan du se bevis i det som du trenger å som du taler deres sak.

4 Godta noen beslutning dommeren mandater og er i samsvar med hans ordre. Etter at du før din sak, vil dommeren avgjøre hva straffen blir. Avhengig av jurisdiksjon, er det lite sannsynlig at du vil motta fengsel tid siden du slått deg i, men dette er ikke en visshet. Uansett dommer regler, sørg for at du helt forstår; stille spørsmål hvis du må. Så fullt og helt følge hans instruksjoner, som kan inkludere betalende bøter eller annen form for oppreisning.