Slik Care for en Monokulær

En monocular er en lav drevet teleskop ligner på en kikkert, bare uten to linser eller to okularer. Forsterkere er stor for fotturer eller fugletitting turer når man ikke ønsker å håndtere uhåndterlige kikkert. Imidlertid kan det vare på en monocular være litt kinkig.

Bruksanvisning

1 Les de vedlagte instruksjonene om omsorg for din monocular. Disse retningene er skreddersydd akkurat for den type monocular du har kjøpt.

2 Se etter fingeravtrykk. Fingeravtrykk kan gjøre det vanskelig for deg å bruke monocular raskt og effektivt.

3 Tørk av linsen med en myk, tørr klut beregnet for rengjøring av kikkerter, monokulære eller briller. Unngå å bruke din skjorte eller et annet stoff, da dette kan lage riper i linsen.

4 Spray noen dråper fotografisk linse renere, Windex eller rensevæske på kluten og bruke den til å rense monocular hvis du ikke kan få fingeravtrykk av.

5 Hold linsedekselet på når den ikke er i bruk for å unngå riper på linsen.

6 Oppbevar monocular i en skikkelig sak designet for monocular. Oppbevar den på et tørt og kjølig sted for å unngå skader.

7 Ta din monocular til en fotografering butikk eller kontakte stedet du kjøpte den fra hvis du trenger en profesjonell til å rengjøre monocular eller om det er skitt eller støv du ikke kan nå.

Hint

  • Unngå å ta monocular hverandre for rengjøring. Det kan noen garanti du har kjøpt ugyldig.