Slik Care for en bilmotor

Detaljering bilen motoren ikke bare legger til utseendet av det samlede bil, men også bidrar til de ulike komponentene i motoren fortsetter å fungere ordentlig. Dette bidrar til å forlenge levetiden på motoren, slik at du sparer penger i det lange løp.

Bruksanvisning

1 Se under panseret på bilen før du vasker utsiden av bilen for å finne områder hvor fett, smuss og andre gunk bygge opp på de ulike komponentene i motoren. Du kan også merke en dårlig lukt når du er enten inne eller under panseret på bilen.

2 Samle de produktene du trenger for å detalj motoren. Dette bør inkludere en motor avfettingsmiddel, slange eller trykkvann kilde, en fille og litt krom polish eller voks. Ta deg tid og bruke pengene til å få god kvalitet fra din lokale auto deler butikken. De som brukes ved bilvask produkter er ofte på den nedre enden av kvalitetsskalaen.

3 Spray avfettingsmiddel hele motoren, slik at det å sitte for en liten stund. Bruk en slange eller annen trykkvannskilde og spray av hele motoren, fjerne avfettingsmiddel og med det fett, smuss og andre bygge opp. Sørg for å klatre i og få de vanskelige å nå områder også. Betrakt klatring under kjøretøyet for å sprøyte ut på undersiden av motoren.

4 Bruk en klut til å tørke av eventuelle motordeler som er krom eller etter-markedet metaller og materialer. Tørk dem grundig, som krom flekker lett fra vannet. Bruk en myk klut til å påføre polish eller voks til kromdeler, deretter bruke en annen klut til å tørke av polish eller voks før det tørker helt.