Slik bruker Straight Talk på min egen telefon

Slik bruker Straight Talk på min egen telefon


Straight Talk er en mobiltelefon som gir deg ubegrenset tale og tekst for en flat avgift hver måned. Det er ingen kontrakt, og hver måned du bare velger å fornye abonnementet ditt ved å betale for en måned av tjeneste, eller du rett og slett ikke fornye den. Tilgjengelig på Walmart forhandlere, er en Straight Talk plan faktisk en veldig enkel prosess for å komme i gang med, og du kan til og med beholde ditt eksisterende nummer.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med din nåværende leverandør og informere dem du kommer til å endre tjenesten til Straight Talk. Spør hva informasjonen din nåværende leverandør krever for deg å slå nummeret over til Straight Talk. Det vil være en kombinasjon av PIN-koden, kontonummer og oppdatert informasjon, avhengig av din nåværende leverandør. Avslutt eksisterende tjeneste.

2 Kjøp en Straight Talk telefon. Dette programmet fungerer ikke med bare en mobiltelefon, og du må ha en Straight Talk telefonen, eller du kan ikke få service. Telefoner kan kjøpes på Walmart eller på Straight Talk på Internett.

3 Aktiver Straight Talk telefon. Enten ringe servicenummeret 1-877-430-2355, eller gå online på Straight Talk og klikk på "Aktiver / Reactivate" alternativet nær toppen av skjermen. Gi all nødvendig informasjon om din tidligere tjenesteleverandøren og betale de nødvendige avgifter, og din Straight Talk telefonen er nå aktivert og klar til å gå.