Slik bruker SanDisk MP3-spillere

SanDisk er en elektronisk enhet produsent som skaper ulike typer MP3-spillere under SanDisk Sansa produktlinje. MP3-spillere SanDisk varierer i lagringskapasitet, som starter på 512, og er ment å brukes på Windows-operativsystemet. De fleste SanDisk MP3-spillere har også en innebygd videospiller med en fargeskjerm, en FM-radio tuner, og et minne flash card slot for å utvide MP3-spillerens lagringskapasitet. Bruk SanDisk MP3-spillere til å ta datamaskinens MP3 bibliotek med deg og lytte til musikk uansett hvor du går.

Bruksanvisning

1 Kontroller at datamaskinen oppfyller drifts spesifikasjonene som kreves for å synkronisere SanDisk MP3-spiller med PCen. Alle SanDisk MP3-spillere krever Windows XP eller senere; Windows media spiller; og en USB 1.0-port. En USB 2.0 er viktig hvis du ønsker høy hastighet musikk synkronisering.

2 Sjekk at SanDisk MP3-spilleren har en full batterilading. Alle SanDisk MP3-spillere har et oppladbart litium-ion-batteri, og noen SanDisk enheter har et utskiftbart batteri. viser batteriikonet øverst til høyre side av SanDisk MP3 spillerens skjerm gjeldende status for batteriets lade. Hvis batterinivået er lavt, må du lade det før du bruker SanDisk-spilleren for første gang. For å lade, koble spilleren til datamaskinen USB-port med den medfølgende USB-kabelen. SanDisk spillerens skjerm vil vise en gul ladeikon. Trekk når ladingen er fullført.

3 Slik slår du på SanDisk MP3-spilleren for første gang, låse opp "hold" bryteren på toppen av MP3-spilleren ved å skyve den slik at den oransje tappen ikke vises. Deretter trykker du på "power-knappen" en gang. Vent til SanDisk MP3-spilleren til å reagere. Den thumbweel om spilleren vil blinke et lys og skjermen slår seg på for å vise spillerens menyalternativer. Slå av SanDisk-spilleren ved å holde nede spillerens strømknappen i to sekunder. Vent til skjermen for å vise "Goodbye" før du slipper knappen.

4 Øv resette SanDisk MP3-spilleren for å løse kritiske programvarefeil og å fikse MP3-spilleren hvis det fryser. For å tilbakestille spilleren, hold nede strømknappen i femten sekunder. Dette stiller MP3-spilleren til sin opprinnelige fabrikkinnstillingene, og kan bidra til å løse eventuelle problemer du støter på når du bruker SanDisk MP3-spiller.

5 Koble SanDisk MP3-spilleren til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen. Når datamaskinen har følt den tilkoblede enheten, vil SanDisk spillerens skjerm visning "Connected" og SanDisk Portable Media Player vil bli oppført under Annet i datamaskinens Min datamaskin.

6 Legg musikk til SanDisk MP3-spilleren. Dobbeltklikk på Portable Media Player oppført i vinduet Min datamaskin. Dobbeltklikk mappen Musikk. Velg MP3-filer som du ønsker å laste inn MP3-spilleren og dra dem inn i mappen Musikk. Spilleren vil laste dem inn i det interne minnet og gjøre dem tilgjengelige for avspilling når enheten er koblet fra datamaskinen.

7 Synkroniser MP3 sang spillelister fra Windows Media Player til SanDisk MP3-spilleren. Opprette en spilleliste i Windows Media Player og koble SanDisk MP3-spilleren til datamaskinen (se trinn 5). Når den er koblet til, vil Windows vise en dialogboks. I boksen, klikk på "Synkroniser digitale mediefiler til denne enheten." I neste vindu klikker på Konfigurer synkronisering. I menyen klikker Personlige Spillelister, og velg deretter spillelistene du ønsker å overføre til SanDisk-spilleren. Klikk på knappen Legg skyv deretter Fullfør for å overføre Windows Media Player-spillelister til MP3-spilleren.