Slik bruker ProgDVB Med en USB Box TV

ProgDVB er et verktøy for å se på kabel-TV-kanaler og lytte til radiostasjoner på datamaskinen. Ved å feste en kabel-TV kilde til datamaskinen via en omformer enhet, for eksempel en USB TV-tuner, kan du sende din kabel-TV-tjenesten til datamaskinen og se den på skjermen som et praktisk alternativ til å se det på TV. Hvis du eier en USB boksen TV og må integrere den med ProgDVB programvare, kan du gjøre det i bare noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Fest USB-tilkoblingen på TV-tuner til datamaskinens USB-port. Avhengig av merke og modell av USB TV tuner du bruker, kan det være en tilkoblet USB-kabel eller en metall USB-kontakten er innebygd i den ene siden av tuner.

2 Installer programvare drivere som fulgte med USB TV-tuner. Igjen, dette varierer litt avhengig av merke og modell av USB TV tuner du bruker, men vanligvis programvaredrivere kan installeres enten fra en CD som fulgte med tuner, eller ut av USB TV tuner hjemmeside.

3 Fest en koaksialkabel fra enten en vegg kabeluttak eller fra en digital kabel-boksen. Skru på den sekskantede koaksial kontakt før det er bare for hånd på TV-mottakeren koaksial tilkobling.

4 Konfigurer ProgDVB å se din USB tuner TV-tuner og utføre kanalsøk. De eksakte konfigurasjonsinnstillinger som skal brukes på dette trinnet varierer mye avhengig av hvilken type USB TV tuner du bruker. Hvis du ser et bilde etter konfigurering ProgDVB, har du koblet alle relevante enheter og er klar til å nyte din kabel-TV-tjenesten på datamaskinen.