Slik bruker Night Vision Rifle Scopes

Night-vision rifle scopes hjelpe jegere se bedre i mørke forhold. Det er en fordel å jakte om natten, fordi dyrene ikke kan se jegeren like lett. Men jegere kan heller ikke se dyrene. Night-vision rifle scopes hjelpe på to måter: De lar deg sikte rett på dyret, og de vil hjelpe deg å se dyret bedre gjennom spesialobjektiver.

Bruksanvisning

1 Juster rifle omfang riktig. Sikt på et bestemt mål lav og bort fra alle levende skapninger og bygninger og skyte. Hvis den treffer, er din rifle omfang justeres. Hvis det skyter for langt til venstre eller høyre, det er behov justering. Juster høyden på din rifle omfang ved å flytte hendelen på toppen av omfang. Juster muligheter for windage med spaken på høyre side av rammen. Test noen skudd for å få omfanget riktig justert.

2 Se gjennom fargekoder som gjelder for din omfang. Hvis det ikke er en infrarød omfang, vil din rifle omfang viser bare svart-hvitt-bilder når du ser gjennom den, og derfor vil du ikke trenger fargekoder. Hvis omfanget er i farger, sjekk instruksjonene som fulgte med muligheter til å finne ut hva hver enkelt kode betyr på omfang. Hver omfang produsenten gjør ulike fargekoder.

3 Se gjennom rammen om natten akkurat som du ville gjort på dagtid. Night vision scopes har spesielle linser som lyser omgivelser opp slik at du kan se dem om natten. Det er derfor de er vant til natt jakt.

4 Sikt på målet ved å se gjennom omfanget og fôr opp målet i blinken av omfanget. Skyt når du vet sikkert at omfanget er riktig justert. Hvis du skyter rett på målet ditt ser gjennom omfanget og savner, vil du skremme byttet bort, og du må omstille omfanget igjen.

5 Ta night-vision omfang av når du ikke er på jakt om natten. Dette bidrar til å beskytte rammen og ikke slites ut så fort.