Slik bruker infrarødt lys til å oppdage en CCD-kamera

Slik bruker infrarødt lys til å oppdage en CCD-kamera


CCD (belastet koplingsanordning) overvåkingskameraer kan brukes til å invadere ditt privatliv ved å være plassert i ditt hjem eller bedrift uten din viten. For å oppdage en skjult CCD kamera, bruker infrarødt lys detektor enhet. Den infrarød detektor enhet, som kan skaffes fra utvalgte elektronikkbutikker, hobbybutikker og "spy" forsyne butikkene, spretter en stråle av infrarødt lys av den eksponerte linsen på CCD-kamera. Refleksjonen av strålen er sett ved bruk av infrarødt lys detektoranordningen, og peker ut plasseringen av den skjulte kameraet. Ingen spesialisert kunnskap om hvordan skjulte kameraer arbeid er nødvendig.

Bruksanvisning

Innendørs CCD kamera Detection

1 Åpne batterilokket av det infrarøde lyset detektor enhet - hvis lokket holdes nede med en skrue, fjerne skruen med en Phillips gullsmed skrutrekker. Line opp de positive og negative merkede kontakter på batteriene med samme navn-merket tekst innsiden av batterirommet. Lukk batterilokket, reattaching skruen hvis man ble fjernet fra det tidligere.

2 Trykk på strømknappen eller vri strømbryteren til den klikker på - selve knappen for å bruke for makt vil avhenge av den spesielle produsenten. Sett "følsomhet" eller "gevinst" knott - igjen, det faktiske navnet på knappen avhenger av produsenten - til midtveis mellom "0" og "100." Sett valgbryteren som skifter fra "innendørs" til "utendørs" gjenkjenning for å "innendørs".

3 Stå ved inngangen til rommet som du vil søke etter en CCD-kamera. Se gjennom søkeren på det infrarøde lyset oppdage enhet som du feie enheten fra venstre til høyre på en målt tempo. Tre inn i rommet før du er halvveis i. Fei hver av de fire veggene, som starter i øvre venstre hjørne av en vegg og flytte enheten over til høyre side, senke utsikten noen inches, og deretter tilbake til venstre siden før du fortsetter med samme fremgangsmåte til du har nådd nedre høyre hjørne.

4 Feie taket på samme måte som veggene, men starter på helt til venstre hjørne av taket og havne på høyre hjørne ved siden av deg. Deretter snu og feie resten av taket, som starter fra øvre venstre hjørne.

5 Stopp feiing når du ser en refleksjon i søkeren. Pek det infrarøde lyset oppdage enheten direkte på området der du så refleksjon. Når du ser refleksjonen igjen, gå mot veggen eller punkt i taket der refleksjon er. Undersøke området der refleksjonen kommer fra - en stige vil være nødvendig dersom refleksjonen kommer fra taket. Deaktiver CCD kameralinsen når du har funnet det, enten ved å trekke ut kameraet eller dekker linsen med duct tape.

Utendørs CCD Kamera Detection

6 Sett nye batterier i batterirommet i infrarødt lys detektor enhet.

7 Trykk på strømknappen eller vri strømbryteren til den klikker på - selve knappen for å bruke for makt vil avhenge av den spesielle produsenten. Sett "følsomhet" eller "gevinst" knott - igjen, vil det faktiske navnet avhenger av produsenten - til tre fjerdedeler av veien opp.

8 Endre velgerbryter, hvis det ikke allerede er så innstilt, fra "innendørs" til "utendørs" påvisning ".

9 Se gjennom søkeren av det infrarøde lyset oppdage enhet som du feie det fra venstre til høyre på en målt tempo. Stopp feiing når du ser en "prikk" (refleksjon) i søkeren. Approach området der du så "prikk" og se gjennom søkeren igjen.

10 Finn refleksjonen igjen. Notere eventuelle landemerke eller gjenkjennelig objekt nærheten av "dot". Gå opp til landemerke eller objektet og se nøye rundt området til du ser CCD kamera. Snu det infrarøde lyset oppdage enheten.

Hint

  • Selv om det ikke ulovlig å skade eller ødelegge en skjult CCD kamera som er funnet på stedet, er det ulovlig å gjøre det med en CCD-kamera som er på offentlig eiendom eller andres private eiendom.